reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

cześć kochane ;):) :-D
U mnie weekend zleciał bardzo szybciutko :p, wczoraj impreza u rodziców dziś u teściów, wiec nie nudzi mi sie :)
Mąż w domciu wiec nadrabiamy :p

madinld-Witam Cię bardzo cieplutko :):) trzymam bardzo mocno kciuki zeby szybko udało sie zmajstrować fasolke :) My staramy sie 3 miesiące, zobaczymy kiedy sie uda :) Na początku oczywiscie na luza wszystko ale im głębiej podąrzamy w kierunku staranek tym jest trudniej gdy jednak pojawia sie @ !! Ale teraz juz obiecałam sobie ze bedzie inaczej :)

Agnieszka- kurcze no bardzo jest mi przykro, wiem ze boli, wiem ze czujesz rozczarowanie, gorycz itd ale życie toczy sie dalej, raz są wzloty raz upadki, NIKT NIE POWIEDZIAŁ ZE BEDZIE ŁATWO , musisz myslec o dzieciach nie załamywać sie a wszystko sie z czasem ułoży !!!!!!! Zciskam Cię bardzo mocno :*

Miłego dnia życzę Wam kochane :*:*:*

reklama
Cześć Dziewczyny :-)

Ja co prawda jeszcze nie staram się o drugiego Dzidzioła, ale tak jak Agnieszka.kk zaczynam od kwietnia.

Mogę do Was dołączyć?

E:

Ja też poproszę trochę słoneczka, u mnie też buro...

Agnieszka bo fajnie mieć styczniowego Bobasa, przecież coś o tym wiemy :-)

heh dokładnie :tak:
Mój Alan jest z 1go stycznia :-D
Prosto z sylwestra miałam kurs na porodówkę :-D:-D

My zaczynamy w kwietniu na urlopie bo prawda jest taka że nie wiadomo za którym razem się uda i nie ważne jest dla mnie czy to zimowy dzieciaczek czy letni ale najważniejsze aby zdrowy :tak:

Hej babeczki!
Tu styczniowych dzieciaczków jest więcej!:tak: Mój łobuz w piątek ma urodziny!
Witam nowe mamusie i proszę pisać jak najczęściej!!!!
A co do kwietnia hehe ja muszę się stawić na porodówce więc będzie oj będzie się działo! :-)
Agnieszka przecież my tu od tego jesteśmy, żeby cię wysłuchać! Jak masz problem to pisz!!! Ja w święta wam smęciłam przecież...
mamusia!!!! Ty niedługo płodne!!!!!! Nie nadrabiaj tylko leć do łóżka!!!!!

heh dokładnie :tak:
Mój Alan jest z 1go stycznia :-D
Prosto z sylwestra miałam kurs na porodówkę :-D:-D

My zaczynamy w kwietniu na urlopie bo prawda jest taka że nie wiadomo za którym razem się uda i nie ważne jest dla mnie czy to zimowy dzieciaczek czy letni ale najważniejsze aby zdrowy :tak:

To nie złe przeżycia :-D, ja pamiętam że w Sylwestra siedziałam jak na szpilkach żeby doczekać 24, potem to już styczeń i luzik.

Dobrze że Alan do północy zaczekał.

Ja uważam, że jeśli mamy chociaż minimalny wpływ czy dziecko ma się urodzić na początku czy na końcu roku. To chcę aby moje dziecko było z początku.
Sama jestem z końca i zawsze miałam o to pretensję.

reklama
Skurcze nadal są :-( i to czasami częstsze niż były :-( Nie pomaga leżenie, chodzić nie bardzo mogę, bo mnie ciągnie wszystko w dół. Ale brzuszek mam baardzo wysoko i dzidziuś nie naciska na szyjkę więc tylko mogę się z tego na razie cieszyć... A no i z kopniaków i z mojego falującego brzucha jest polewa :-D

Do góry