Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Jak tam u moich staraczek sie sprawy maja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm...no to nas sporo na październik...kto jeszcze???
powodzonka,,my tez bedizemy czekały,,,super,,ze juz tetsujesz....Witajcie! :-)
Ja cały czas czekam na poniedziałek, już nawet teścik kupiłam - Quick Vue. W opisie sugerują, by test wykonac w dniu spodziewanej miesiączki. Słyszałam jednak, że dzień wcześniej także. Macie już jakiś doświadczenia z tym testem?
zdrowka leika,,,szybciutkiego.....Witam!
Nie odzywałam się kilka dni, bo mnie jakieś choróbsko dopadło i scięło kompletnie z nóg. Dziś już lepiej... za to @ przyszła, tak jak się jej spodziewałam.
No to i mnie liczcie na październik. W tym cyklu robimy sobie przerwę, a być może i w kolejnym też, ze względu na planowane wakacje w styczniu. Ginka w ciąży nie pozwoliłaby mi lecieć :/
Tak więc w najbliższych tygodniach tylko kibicuję ;-)![]()
oby nie przyszła,,trzymam kciuaksy...Dodam jeszcze, że @ mam regularnie, co do dnia! Więc jeśli nie jestem to przyjdzie we wtorek! Oby nie przyszła!!!