reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dokładnie !!!! Nam babą nigdy sie nie dogodzi :p tak żle i tak niedobrze :-)
Jejku dziś to jak odkurzacz jestem !!! Wcinam wszystko co sie nie rusza i na drzewo nie ucieka !!! Masakra , a potem narzekam że gruba jestem :szok::szok::szok::szok:

Wiki się świetnie bawiła nie chciała wychodzić z przedszkola :-).....

Aga czyli remoncik się przedłuży do poniedziałku
Klaudusia też jestem ciekawa co tam miedzy nogami twojego maleństwa ....
Mamuśka ja przeszłam na dietę bo przez ten stres że tyle czasu nie mam @ do tego z świętami po drodze jest tragedia czuje się okropnie jak zaprosiona świnia normalnie blllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeee

Nikola to może Wiki przekona się do przedszkola, że tam też można się świetnie bawić. Między nogami ja też jestem ciekawa ale bardziej interesuje mnie waga maluszka.

E tam kobietki nie ma co się dietować! I tak w ciąży przytyjecie!!!:laugh2:

Klaudusia wiesz ona nie ma problemu z samym przedszkolem bo zawsze po jest zadowolona chodzi bardziej o poranne rozstanie ze mną
a co do dietki to im mniej będzie przed tym lepiej ale nie łudzę sie pewnie znów w ciąży bede wyglądała jak dinozaur:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Nikolaa- wiem doskonale jak sie czujesz bo ja tak samo !!!!!!!! Diete tez muszę jakąś wprowadzić, bo jak zajde to po porodzie będe dosłownie dojna krowa !!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

Do góry