reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dzień dobry mamusie :-)
Ja dziś pierwsza się melduję, zamiast do przedszkola poprowadzę małą do lekarza:-( znów się coś przypałętało, wole iść zawczasu póki mnie jeszcze nie zaraziła.
Nie mogę teraz chorować, tyle sprzątania, choć mam pomoc przyjaciółki przy myciu okien, upierałam się, że sama sobie poradzę, ale może warto z niej skorzystać tym bardziej, że jak mnie łapią bóle od tego nerwu to chodzę jak babuleńka:eek:
Pozdrawiam Was wszystkie:-)

Witam i ja
moja Wiki tak dziś płakała w przedszkolu że myślałam że mi serce pęknie po za tym pogoda fatalna normalnie spanie mnie łamie głowa pęka w ogóle to jakoś nie sie czuje na przemian zimno i gorąco mi
Agnieszka zdrówka dla Dianki i pewnie korzystaj z pomocy szczególnie przy myciu okien.... a co masz z kręgosłupem ja mam jakiś zwężenie czegoś tam i w zasadzie cały czas mnie kręgosłup boli raz to mnie tak złamało że dwa tygodnie normalnie wyłam z bólu zgięta w pół
Izka no może właśnie z takiego strzału sie trafiło i masz racje czej ja bym zrobiła tak samo

HEJ:-)
Izulqa- miłego dnia :)

Agnieszka - zdrówka dla córeczki, mam nadzieje ze nie bedzie chora, teraz te wirusy panują wiec wszyscy chorzy :(

Ja juz od dzis mówię, huuraa, w końcu :)
Lecę na zakupy i trzeba obiad gotowac jakis, tylko jaki?????? masakra z tymi obiadami, wszystko mnie sie juz znudziło !!!!!:szok:
wpadnę potem :*

A dzis znów cichutko tutaj !!:-(

ja byłam po Wiki jutro mają bal przebierańców i wieczorkiem musimy skoczyć do galerii po kostium ....
Mamuśka mąż dziś do domu przyjeżdża od razu lepszy humor widzę:-)

Nikolaa- mąż to dopiero jutro wraca, wiec jutro będę miec juz lepszy humor :D
Daj znać za co będzie Wiki przebrana na tym balu :)

mamuska a to tylko jeden dzień wiec już widać poprawę humorku;-) chce jej kupić w H&M strój baletnicy mam nadzieje że będzie a jak nie to przepiorę ją za księżniczkę ale wolałabym baletnice....

reklama
Nikolaa-a drogie są takie stroje dla dzieci w firmowych sklepach ????
Mam nadzieje ze jutro wróci mój , bo też co drugi tydzien wraca w sobote wieczorem wiec to jeszcze nie jest pewne :-(
Boże juz nie zniose chyba tych jego wyjazdów :(

Do góry