reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia- nawet nie wiesz jak Ja Ci zazdroszczę, też juz bym chciala żeby mi maleństwo podokuczało :p Bo chyba mialaś na myśli tego w brzuszku tak ??? Ja sie ogólnie dobrze czuję, ale okres mnie wykończy w tym miesiącu !!! Leje sie ze mnie jak z kranu :(

reklama
hihiih Klaudusia ooooooooooooo dwa barany w domu będzie ostro:p
mamuśka biedulko współczuje ci

ja kończę to winko dziś ostatni kieliszek:-)

Noooo! Jeden już ma rogi Nikola :-) Ja już nie mogę się doczekać kiedy winko sobie strzelę :tak:
dziewczynki a mam pytanko: jak czyścicie uszy dzieciaczkom swoim?

Klaudusia - ja czyszczę po prostu patyczkiem ( delikatnie) Mały nie wydziera sie czy coś tylko jego to łaskota i zawsze sie chichocze :D

U nas też raczej nie ma problemów z czyszczeniem patyczkiem ale chodzi o to, że za dwa dni często wychodzi mu tyle samo. Zastanawiałam się nad jakimś sprayem do uszu, żeby mu porządnie usunąć.

moja kuzynka do mnie dzwoniła 2 godzinki temu urodziła córeczkę przez cc jak mi zdjęcie mms przesłała to aż mi macica podskoczyła:-D....

Klaudusia ja tez patyczkami i nieraz to muszę co dziennie czyścić wiesz moim zdaniem nie próbuj spreju bo to zawsze jakaś głębszą ingerencja w śluzówkę i w ucho wewnętrzne ja przynajmniej bym się obawiała ewentualnych późniejszych zapaleń ucha bo słyszałam że właśnie psykanie może to powodować.....

Ostatnia edycja:
Nicolaa- mojej znajomej tez sie dzis urodziło dziecko- synek :):) :D zazdroszczę, a jak jeszcze pokaze fotke to juz w ogóle szał !!!!!!

Ja tez czyszcze codziennie uszka małemu bo tyle ma tego , czasem jak gdzies idziemy w goście to mi głupio jak akurat ma cos w uszach :( Czyszcze codziennie a i tak wyłazi , moze ktos pomyslec ze nie dbam czy co :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niedługo Wy kobietki będziecie się chwalić!!!!! Ale najpierw moja kolej :-)
Ja też bym mogła czyścić codziennie małemu i zaraz mu wyłazi. Teraz jak będę na bilansie dwulatka to zapytam się co ona sądzi o tych uszach.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje kochane :) W piątek może uda mi się do tego gina iść. Oby mnie przyjął. Może nie mam wcale nadżerki :) I może będę mogła dalej na spokojnie się starać o dzidzię :) A może się udało teraz tak całkiem przypadkiem? Hi hi :) Ide spać. Dobranoc!

Do góry