reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Laseczki i tak Wam teraz tych dolegliwości zazdroszczę! Ale jak mnie złapie to będę marudzić :)) Znam to :))

Aguś ja już odpoczywam od starań - porobiło się tak, że dużo i często w dni płodne, a poza dniami płodnymi to seriale oglądamy hehe :) Ileż można się przytulać! ;)

reklama
witam wieczorkiem
My my dziś przyjemny dzionek obiad na mieście wiec luzik totalny teraz tylko strasznie zmęczenie....
Kala trzymam kciuki za badania jakie robisz ja chyba sobie powtórzę tarczycę bo robiłam parę miesięcy temu i zrobię testosteron na pewno progesteron tylko to po gince bo nie wiem w którym dniu cyklu
Maju ja też bym nie brała to jednak hormony i jeśli u ciebie wszystko oki to tylko sobie zaszkodzisz pierwsze zbadaj sobie prolaktynę i progesteron w związku z tymi plamieniami
Klaudusia szkoda że nie mogę obejrzeć zdjęć :-( uwielbiam ślubne fotki.... a co do uczucia przepełnienia to o niebo lepiej aczkolwiek ja mam skłonności do zatrzymywania wody więc dalej jestem baloniasta wszystko dopiero zejdzie po @
Agnieszka i Klaudusia współczuje wam zgagi ja miałem non stop od 4 miesiąca z Wiki

Maja niech się mąż oszczędza na czas ciąży kiedy to libido podskoczy maksymalnie.
Nikola, wiedzę, że po tak długiej przerwie @ bez żadnych anomali. Jak ja sobie pomyśle jak mnie w pierwszy dzień @ zawsze skręca z bólu to ojoj

Maja a ile można się nie przytulać????????:-D
Nikola specjalnie dla Ciebie :-D Ale swojego nie pokażę, bo się wstydzę :-)

Ostatnia edycja:
Nikolaa psychika najważniejsza....

Aguś zobaczymy co dalej ze starankami będzie. Na razie muszę jakieś noworoczne postanowienia spisać i wyprawić urodzinki Maciusia :)

Klaudusia laseczko a czego się tu wstydzić??????

Agnieszka no właśnie sama się dziwie bo ani nie bardziej leci ani też nie dużo bardziej boli aczkolwiek w nocy zanim dostałam to męczyłam sie strasznie zimne i gorące poty pociłam sie przeokropnie pól nocy z boku na bok i serce myślałam że mi wyskoczy z piersi....

reklama
Klaudusia śliczny ten twój synuś.. pani młoda też bardzo ładna :-) ja się w życiu naoglądam tysiące młodych par i wesel pracowałam w zakładzie fotograficznym jako fotograf i mi takie zboczenie do ślubnych zdjęć zostało i nie tylko ślubnych.....

Do góry