reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Klaudusia rany świata stresujesz chłopaka:szok:
Oj Ty ambitna mamo, ja słyszałam, że chłopcy później zaczynają wołać, daj mu jeszcze trochę czasu.

Aga on cwaniak wie dokładnie o co chodzi ale jest uparty i mu lepiej w pampercha walić niż wołać siku. Dam mu jeszcze kilka dni i bez większego gadania będę go przebierać a później niech lata osikany i zobaczymy co wtedy. :-)

Hej Agus;-)
Klaudusia z moją to było z dnia na dzień, zaczeła wołać. Z moim chrześniakiem to był cyrk, potrafił kupę robić bratowej na podłogę prawie jako trzylatek. Kibicuje Ci i mam nadzieje, że mały się przekona.

Innego wyjścia nie ma! On wie, że ze mną nie wygra. Już prędzej z mężem w jakieś dyskusje się wdaje niż ze mną.
Hej Agnieszka!

Ja mam przykład dwóch sąsiadek. Jedna ma chłopca i w te wakacje uczyła. Też początki trudne, dużo siuśków w majtki szło ale tak po ok. miesiącu zrozumiał, że nie wygra i zaczął wołać a znów druga sąsiadka ma córkę trochę starszą od tego chłopca (chyba miesiąc różnicy) i mała nadal nie woła kupy tylko wali w majtki. Z siuisu też za ciekawie nie było. Męczyła się z nią od początku wakacji i dopiero pod koniec czasami zawołała siku...

reklama
Klaudusia no ja właśnie tego się boję - bo nie chcę mieć pół chałupy obsikanej. Już nie mówię o ciuchach. Jeszcze trochę poczekam - zobaczymy jak u Ciebie pójdzie :))

Do góry