reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikola będzie mi kazała przyjechać, bo dziś przyjmuje a ja dziś na prawdę nie mam czym, bo wszyscy w pracy a autobusem czy pociągiem nie będę się tłukła w takim stanie. Zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że się nie powtórzy.

reklama
Przed chwilą dzwonił mąż. Powiedział, że pół nocy przeze mnie nie mógł spać, bo się martwił czy wszystko jest OK, bo wczoraj nagle poszłam do łóżka przez te plecy i za chwilę spałam i nawet kakao nie chciałam i podobno tak dziwnie skręcona spałam jakby mnie brzuch bolał...
Dziś Wiki lata bez pampersa. Już mi się raz zlał w majtki ale nie odpuszczę mu tym razem i będę z nim walczyć, bo cwaniak się robi. Mąż powiedział, że jutro to samo, że trzeba w końcu pozbyć się pampersów.
A u mnie oczywiście już nic nie ma. Będzie dobrze.

Cześć kobietki, melduję się dzisiaj bo wczoraj mi zeszło, wróciliśmy około 23.
A więc tak; dzidziuś ma się doskonale zbadana przezierność, kość nosowa, wszystko w prawidłowych wymiarach.
Mierzy już ponad 6c.
Ja przytyłam niewiele bo kilogram przez trzy tyg, więc chyba teraz waga się troszkę zatrzymała.
Między nóżkami jeszcze nie sprawdzał, więc czekamy 4tyg, wtedy kolejna wizyta więc pewnie zajrzy.
Teraz muszę poczytać co u Was kochane.
Acha zdjęcie Wam dodałam na nk.

Klauduś a cóż to się dzieje kochanie :(
Mi dokucza ból nóg w udach, właściwie przy samej pupie i ponoć to jakiś ucisk na nerw kulszowy i jestem już przerażona:szok: tak szybko, co będzie dalej....

Mam nadzieję, że nic.
Ciesz się, że tylko przy samej pupie masz ucisk! Ja miałam całą pupę plus całe udo do kolana sparaliżowane czasami!!!! Ale już przeszło. Prawdopodobnie za szybko się zmieniał środek ciężkości i jak już się ustabilizowało to jest ok.

reklama
Do góry