reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
A ja wierzę, moja córcia jest poniekąd takim strzałem :-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki
:-):-):-):-):-)
Ja też mam taki złoty strzał w rodzince w postaci naszego ukochanego chrześniaka, ale nie wierzę w takie cuda, jeżeli chodzi o moją osobę;-). Jak nie wystaram, to nie będę miała:rofl2:. Wiem bynajmniej, że nie mam się co nakręcać w tym cyklu na testowanka i czekam na heblowanko poświąteczne. Może z pełnymi brzuszkami po świątecznym obżartełku będziemy skuteczniejsi hihi?

Dzięki za miłe przywitanie! :-) Mam pytanko, jak robi się takie wykresiki-linijki z tygodniami ciąży?
Czym chata bogata...:-):-):-)
Kliknij sobie na suwaczek, który się Tobie podoba i otworzy się wtedy Tobie stronka z najróżnijeszymi takimi cudeńkami. Stwórz krok po kroku własny suwaczek i wklej do swojego podpisu. Powinno wyjść:-D:tak:;-)

Nastoria jeśli chodzi o suwaczki to musisz wejść na stronę z suwaczkami, stworzyć suwaczek, potem skopiować link do wstawiania na forum, i umieścić go w ustawianiach w swoim podpisie.( stronka np.suwaczek.pl, lub kliknąć na któryś suwaczek to cię przekieruje)

Co do strzalow w 10 to moja Oliwcia jest takim dziesiatkowym dzieckiem :-p;-):-D Dlatego nie badzcie takimi pesymistkami;-)My w tym roku w Sylwestra (tak jak 2 lata temu) tez sprobujemy, tak dla sprawdzenia sie ;-) A takie prawdziwe starania rozpoczynamy pod koniec lutego :rofl2: Ale ostatniego stycznia tez sprobujemy jeden raz, chcemy sprawdzic jakimi jestesmy strzelcami :-D Moze znowu sie uda, kto wie :happy:

OK, dzięki dziewczyny! W razie czego na pewno taki umieszczę!
Teraz pozostaje mi czekac.
Już bym chciała wiedziec!
Powoli szukuję się do łóżeczka i jeszcze muszę przytulic na dobranoc mojego brzdąca. Zawsze czeka, aż się przy niej położę!
Jak myślicie, czy jutro test może wyjśc (Bobo - test)?@ mam dostac 11, więc za kilka dni.
Życzę dobrej nocki i do usłyszenia!

Nastoria zrób test później, bo jeszcze może nie wyjść, najlepiej dzień po spodziewanej @, albo w dniu jej przyjścia. Chyba że nie wytrzymasz to dzień wcześniej :tak:

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Tak mi jakoś przykro było, ale przecież jutro jest nowy dzień.
Poza tym może Sylcia ma rację i za wcześnie zrobiłam ten test. W zasadzie @ teoretycznie ma być 10 a dzisiaj jest 5.
Do tego wieczorne sikanko też nie jest najlepsze.
Niestety objawów specjalnych nie mam i to jakby utwierdza mnie w tym że nic się nie zmieni.
Witaj Nastoria wśród staraczek. Oby jednak nasze testy się myliły.

reklama
Artemida zaczekaj jeszcze kilka dni i zrób test rano, ja też nie miałam żadnych objawów, a II kreseczki były :tak:

Dobranoc, muszę uciekać bo moja córcia jeszcze nie śpi, i chyba beze mnie nie uśnie :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry