reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Cześć dziewczyny! Coś się tu pusto w naszym wątku zrobiło.
Dorotko - czas szybko leci. Poczekamy cierpliwie jeśli później nam to wynagrodzisz obszerną relacją...

reklama
No testowanka beda czy nie..Elzbietka Leiczka jak tam @ kiedy??/
A testowanko kiedy???

Dzień dobry

Ewcia to strasznie długi dzień dziś masz :tak:
nom,ale na szczescie nie bylo tak xle...
skonczylam po 19,,,to sie ucieszylam...

Hej Dziewuszki:-):-):-)
Ja nie zapisuję się w tym cyklu na testowanko:-( Było jedno przytulanko, bo mój M ma humory i znowu robi łaskę.................jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dupek!!!!!!!!!!!!
aj nie nerwuj sie,,a moze to cos bedzie z tego...

Mamusiasynusia u mnie też się mdłości zaczęły, ale cieszę się że u Ciebie jest dobrze, dbaj o siebie :tak:
Sylcia,mamusia powodoznka,oby szybko przeszly...

Witajcie laseczki. Pozdrawiam was i przesyłam całuski, żebyście o mnie nie zapomniały. Jeszcze tydzień i już będę się udzielać na bieżąco.
nie zapominamy kochana nie zapomnimy,,,pamietamy....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem że za wcześnie ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Taki co to niby miał pokazywać że coś się wydarzyło już 7 dni po.
No i nic.... Guzik.... Miałam nadzieję, że tym razem się udało. Niby żadnych objawów nie było ale jakoś taką nadzieję miałam. Do @ niby jeszcze 5 dni ale już wiem że przyjdzie... :-:)-:)-(

Wiem że za wcześnie ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Taki co to niby miał pokazywać że coś się wydarzyło już 7 dni po.
No i nic.... Guzik.... Miałam nadzieję, że tym razem się udało. Niby żadnych objawów nie było ale jakoś taką nadzieję miałam. Do @ niby jeszcze 5 dni ale już wiem że przyjdzie... :-:)-:)-(
Artemida do góry głowa Kochana:tak:. Ja w tym cyklu też nie zostanę przyszłą mamą. Może będziemy miały więcej szczęścia za miesiąc?:-)

Moreme - czemu tak myślisz że nie zostaniesz mamą. Może jestem nie na bieżąco ale do testu jeszcze pozostał ci tydzień?
Ja oczywiście mam nadzieję, ale jakoś tak z miesiąca na miesiąc tracę wiarę i coraz trudniej przyjmuję takie wieści.

Moreme - czemu tak myślisz że nie zostaniesz mamą. Może jestem nie na bieżąco ale do testu jeszcze pozostał ci tydzień?
Ja oczywiście mam nadzieję, ale jakoś tak z miesiąca na miesiąc tracę wiarę i coraz trudniej przyjmuję takie wieści.
Nie zostanę, bo jestem z M na wojennej ścieżce i było jedno, jedyne przytulanko w owu, więc jestem realistką i wiem, że póki co na froncie bez zmian.

Witam wszystkich serdecznie! :-) Jestem tu po raz pierwszy i rzeczywiście podjęty wątek jest super! Mam 28 lat i 5-letnią córeczkę. Myśl o kolejnym dziecku była dużo wcześniej, ale to to, to tamto i czekałam. Podobnie jak Artemida jestem w 7 dniu po prawdopodobnym zajściu:tak: i zobaczymy co będzie. Jestem niecierpliwa, wczoraj się skusiłam na test, dużo za wcześnie. Jutro spróbuję, w Mikołajki - będzie prezent dla męża:happy2: Pozdrawiam przyszłe mamy i jeszcze dam znac! Powodzenia dziewczyny! :-)

Nastoria witaj

Moreme a może to jedno przytulanko to był strzał w 10:tak:

Artemida, na pewno za wcześnie test zrobiłaś, mi przy Olce test nawet w dniu @ wyszedł negatywny, więc jeszcze nie wszystko stracone, głowa do góry :tak:

reklama
Do góry