reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Gwiazdeczko na 16 lipca, a suwaczek teraz to już napewno wstawie. Lece poszukac jakis fajny - niewiesz czy są może z cudami? :) T. mówi, że niezły ancymonek nam się urodzi skoro od samego poczatku takie nam numery robi.

Mamusiasynusia normalnie szczęka mi opadła i serce z radości aż podskoczyło.
Pozdrawiam kobietki

Mamusiasynusia - przslij mi kod Twojego suwaczka na PV, to wstawie na 20 stronie watku :-) Sylcia, Ty tez!

Dorotka, kiedy wracasz i co u Was?

Gwiazdeczko wracam 11 grudnia. Czas leci potwornie szybko. Mam nadzieję, ze do tego czasu jeszcze kilka z was zafasolkuje. Pozdrawiam

Mamusiasynusia ogromne gratulacje. Normalnie popłakałam się. Strasznie się cieszę razem z Wami.
Podczytywałam już wcześniej forum i przyznaję że twoja sytuacja nie dawała mi spokoju. No kamień z serca....
Trzymajcie się zdrowo...

Dzień nam minął leniwie. Śniadanko, lenistwo, obiadek, lenistwo.... I tak do wieczora.
Chyba jakieś przeziębienie podłapałam albo pęcherz przeziębiłam. Cały dzień mam stan podgorączkowy i ganiam do ubikacji. Ale ogólnie nic mi nie jest czyli chyba pęcherz bo tak to by gardło bolało czy cóś...
Miłego wieczorka...

reklama
Do góry