reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mamusiasynusiato najcudowniajsza wiadomość jaką słyszałam.Fasoleczko,rośnij duża i zdrowa.CUUUUUUUUUUUDOWNIE.

Dobru wieczór :-)
Jak mi się nie chce jutro iść do pracy... ale cóż dobre się skończyło, jeszcze tylko 3 tyg i przerwa świąteczeczna (jak dobrze). No i za jakies 2 tyg. będę robiła teścik. Cudowny byłby prezent gdybym zobaczyła te 2 kreseczki no i gdybyśmy znalazły się wszystkie na nowym wątku oczywiście :tak:
Elżbietka Ile się starałam o pierwsze? Z tego co kojarze to chyba dość długo... Życzę Ci żeby teścik wyszedł pozytywnie :-) I oczekuję kcików od Ciebie :)

minął tylko weekend, a tu tyle nowości i poprostu na niektóre brak słów:

mamusiasynusia, aż mi sie łezka z radości zakręciła, dbaj teraz o siebie i maleństwo, i w twojej sytuacji wybaczamy,że będziesz do nas rzadko zaglądała, ale my będziemy o Was pamietać, ale chociaż od czasu do czasu nam napisz co u Was, tak więc wszystkiego dobrego,buźka

witam serdecznie nowe mamusie staraczki i życzę powodzenia i sukcesu II kreseczek,

o pierwszego bąbla ja starałam się 3 m-ce, jak będzie za drugim razem poczekamy zobaczymy( to i tak dopiero na wiosnę)

a za wszystkie testujące w najbliższym czasie trzymam mocno zaciśniete kciuki, powodzenia mamusie

i miłego dnia

reklama
Do góry