reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Maja nie jesteś jakimś odosobnionym przypadkiem, normalne, ze jeśli @ się nie rozkręca zaczynasz mieć nadzieję a ja razem z Tobą. Poczekamy zobaczymy.
Trzymam już kciuki najmocniej jak mogę, żebyś z nami tu mogła popisać o apetycie, mdłościach itd.....
A prezenty fajne, ta ciastolina to naprawdę super sprawa.

reklama
Przyjdzie drugi trymestr to oddycha się już z ulgą, dzidzi wygląda na USG prawie jak dzidzi nie rybka :-D Oczekuje się później ruchów to czas szybko leci...
Maja weź ty kobieto się nie poddawaj i nie myśl, że coś jest nie tak!!!! Zrelaksuj się, pomyśl o świętach - tym magicznym czasie...

Klaudusia to szybko wracaj od tego lekarza i mów co i jak! A o świętach myślę myślę. Z każdym dniem powinnam się coraz bardziej skupiać na innych rzeczach - już znam mniej więcej schemat staranek w zależności od momentu cyklu :)))

Agnieszka27 ja rozumiem, że Ci się dłuży - ale za chwilę już będziesz tak oswojona z myślą, że jesteś w ciąży, że to już będzie normalne i czas szybciej poleci.

No i mi się nadzieja oczywiście znowu narobiła - choć łatwiej byłoby jej nie mieć - ale trudno, co mnie nie zabije to mnie wzmocni i tyle. Z tą nadzieją chodzi o to, że od paru dni co chwilę ta nadzieja pojawia się i znika - czyli rozszarpuje mnie od środka, ale póki co świeci słońce i nie martwię się już tak.

:-DWitam!
Dziś trochę pózniej, bo mam sporo pracy więc tylko przelotem:tak:

Klaudusia- trzymam kciuki za wizyte, oby wsystko było w porządku:-)ba, na pewno jest:-)

Agnieszka27-witaj, mogę sie wprosić na obiadek?:-) Zrobiłaś mi smaka:happy:A to jest takie tradycyjne leczo?

Maju- tak jak piszą dziewczyny, nie nakrędaj sie i czekaj:-)Być może to wcale nie jest zapowiedz @, a jeśli tak...to co z tego? Kolejny cykl przyjemnych uniesień przed Tobą jakby co:-) Oczywiście trzymam kciuki za fasolkę i tego Ci życze:-) Głowa do góry :-)

Miłego dzionka dziewczyny:-):-D:happy::tak::blink:

Kala ja wiem czy tradycyjne takie z cukini pieczarek mięska i jeszcze innych jarzynek:tak: Jeszcze nie zapraszam bo jeszcze nie gotowe.
Maja rozumiem Cię i trzymam mocno kciuki.

reklama
Do góry