reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

kala masz rację lubiłam bardzo swoją pracę. Tylko że był problem z kasą. Nie płacili proporcjonalnie do umiejętności i wiedzy na temat produkcji ( a skończyłam inżynierię produkcji)
Majeczko kochana schizuj schizuj :tak: Trzymam kciuki aby te schizy poskutkowały! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje wam kochanie ciesze sie sze tak mysicie bo ja zawsze sie gorsza czulam nie wiem jeszcze to zrobie wiem to ja sie chce uczyc dla siebie zeby moc powiedziec ze mam wyzsze :)jeszcze bede z wami lamentowac na temat pracy hehehe

Soso kochana ucz się dla siebie! Ja też nie miałam łatwo na początku. Rodzice powiedzieli że nie stać ich na studia i mi nie dadzą więc musiałam iść do pracy. Wiesz często byłam w szkole na dziennych i patrzyłam na tych studentów z równoległego roku takich beztroskich, dziecinnych tak na prawdę nie wiedzących po co studiują taki poważny i odpowiedzialny kierunek. Rodzice dawali kasę a oni tylko chlali w weekendy... Po części cieszę się, że życie tak mnie potraktowało, może za szybko musiałam poczuć co to na prawdę znaczy życie, bo na pomoc od rodziców nie mogłam liczyć...

Soso kochana ucz się dla siebie! Ja też nie miałam łatwo na początku. Rodzice powiedzieli że nie stać ich na studia i mi nie dadzą więc musiałam iść do pracy. Wiesz często byłam w szkole na dziennych i patrzyłam na tych studentów z równoległego roku takich beztroskich, dziecinnych tak na prawdę nie wiedzących po co studiują taki poważny i odpowiedzialny kierunek. Rodzice dawali kasę a oni tylko chlali w weekendy... Po części cieszę się, że życie tak mnie potraktowało, może za szybko musiałam poczuć co to na prawdę znaczy życie, bo na pomoc od rodziców nie mogłam liczyć...

no ja ci powiem ze wiem o czym mowisz kochana ja na szkole zaoczna pracowalam na wAakacje w hotelu po 12 godzin w niemczech w ciazy z laura wiec nie byo kolorowo bo ja widziaam ze pojde do liceum zaocznie bo lepiej mi bylo wiec 3 miesiace lataambylam w 3 miesiacu ciazy do 6 pracowalam nosilam ciezkie butle malowaam sprzatalam kuchnie a wiecie jaka wielka jest kuchnia w ekskluzywnym hotelu sprzatalam30 pokoji;/;/;/;/ ahh miaam duzo szczesciac ze z mala okiii jak wchodziam do pokoju bo spalam w pokoju hotelowym i jadlam w hoteu w restauracji tyle mialam dobrego to spalam jak susel i se modlilam aby z mala bylo oki i tAk zAROBILAM na szkole bo musiaam placic 200 zl miesiecznie za zaoczna szkole ;/

Soso ale właśnie chyba jak się mniej starasz to lepiej :)) Ja się za bardzo starałam i mnie pogięło :)) Od którego dnia cyklu można szukać objawów? To mnie teraz zastanawia. Oj się schiza zaczyna! Ale im większe schiza tym potem większa łzy. STOP STOP STOP!

Ha ha ja tez właśnie miałam pytać od którego dnia coś można zaobserwować ;DD Wiecie, czuję że się nie udało..

HEHEHE OD ktorego dnia bo ja wiem ja tam nic np nie czuje:):)): zeym byla w ciazy wredna jestem jaka bylam wkurzam sie jak zawsze sie jak zawsze jem ak zawsze marudze jak zawsze czyli w normie ilen jestem jak zawsze co tam u was dziewczynkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aaa ucze vmoja mala robic do kibelka lata w rajstopkasch bez pampersa zobacyzmy co z tego wyjdzie narazie jest super:p

jak chodzi o szkole to ja jestem chyba najgorsza tuuu z was wstyd sie przyznac bo nawet matury nie mam niestety bo tak mnie los potratoewal a raczej mojexxxxx postawil mi warunek wczensiejv albo z nim wyjade albo byew bye a ja lgupia wyjechalam wogule mama mnei niechciala w domu wiec zaczymalam sie na drugiej klasie liceum ah :(:):)(a tak kochalam szkole

Kochana, ja już nic nie rozumiem.. Wyjechałaś z innym a teraz jesteś z tym? Czyli poznałaś tam kogoś, tak? Czyli pierwsze dzieciątko nie jest z tego tatusia? Wybacz że tak na forum..

ale ze mnie tluk :p:p

ale od wrzesnia chce wocic do szkoly zaocznie bede przyjezdala na egzaminy raz w miesiacu doszkoly i moze zdolam jkos to ogarnac szag mnei trafia bez szkoly a tak chcialam byc psychologiem ehh

Ja tak chodzę do prywatnego liceum. Mam kilka zajęć w miesiącu, tylko w weekendy, ale nie w każdy. ;) a tak to po zawodówce jestem. Też lubię się uczyć, ale na studia się nie wybieram..

Witam moje ambitne Panie, oby każda mogła w pełni się realizować zawodowo.
Objawy kochane to w moim przypadku zaczęły się ok tygodnia przed spodziewaną @, próbowałam je wszystkie lekceważyć, ale inszości były. Trzy dni przed @ to już mi się działo. Ta ciąża jest bardzo objawowa, dlatego do teraz się męczę.
U mnie to był ból brzucha i takie dziwne ciągnięcie, biegunka, później ból piersi...i tak do mdłośći, senności...ech ileż ja się już wymęczyłam.

Agniesia hej!
A ile jeszcze przed Tobą!!! :-p Zachcianki, kopniaczki maluszka, ból pleców pod koniec ciąży... Żyć nie umierać!!!! :-D
Izulqa a mogą być w sosie pomidorowym? bO przed chwilą zalałam sosem :-D

reklama
Klaudusia a kiedy poczułaś pierwsze kopniaki? Słyszałam, że w drugiej ciąży to szybciej, pisałaś ale już nie pamiętam.
Te tygodnie u Ciebie to lecą, co spojrzę to zmiana zdjęcia w suwaczku...

Do góry