reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam nowe staraczki :tak::rofl2::tak:

marmis, co do obaw, to chyba każda decyzja związana z maleństwem takowe niesie, ale myślę,że są to wszystko obawy do przejścia, trzeba myśleć pozytywnie i tego Ci życzę a zobaczysz,że sobie poradzisz i będzie wszystko OK, jakby co to masz nas, w miare możliwości pomożemy i będziemy wspierać, chyba nie chcesz aby synek był jedynakiem ?, głowa do góry i będzie dobrze :happy::tak::happy:

Cyprysiowa, głowa do góry, nie od razu Rzym zbudowano,łykaj kwas foliowy, dbaj o siebie i o męża, dużo się przytulaj :happy:;-):happy:a napewno fasolinka zakiełkuje, :happy::sorry2::happy:
i tego Tobie jak i Wszystkim staraczkom życzę

i miłego dnia dziewczęta :tak::-D
a wieczorkami do dzieła :tak::-)

reklama
Witajcie Dziewczynki:-):-):-) Nie było mnie prawie trzy tygodnie. Czy komuś się udało zafasolkować w tym czasie? Ja się łudziłam, ale rano przyszła @ grrr

Witajcie dziewczynki.
Nie było mnie dość dlugo, ale wiele się wydarzyło - co nie które z was już wiedzą. W kazdym razie w skrócie to starciłam moja fasolke tz. prawdopodobnie przestała się rozwijac i obumarła. Czekam na poronienie, które jak narazie przychodzi w ratach. Nadal robie jeszcze badania - tylko nieweim już sama po co.

Witam nowe straczki.Przeprawszam, że nie przywitam się z kazdą z osobna, ale przeczytałam wszystko od deski do deski.

Witajcie dziewczynki.
Nie było mnie dość dlugo, ale wiele się wydarzyło - co nie które z was już wiedzą. W kazdym razie w skrócie to starciłam moja fasolke tz. prawdopodobnie przestała się rozwijac i obumarła. Czekam na poronienie, które jak narazie przychodzi w ratach. Nadal robie jeszcze badania - tylko nieweim już sama po co.

Witam nowe straczki.Przeprawszam, że nie przywitam się z kazdą z osobna, ale przeczytałam wszystko od deski do deski.
Nic nie wiedziałam i przytulam mocno...

Dzień dobry

Witam nowe staraczki :tak::tak::tak::tak:

Moreme przegoń tą jędzę daleko w las na dłużej:-)
Przegonię, przegonię Sylciu:-):-):-)
A dla Ciebie ogromne gratulacje:tak::tak::tak::tak: Czekam na newsy fasolkowe po Twojej wizycie u ginka;-) Dbaj o siebie Kochana:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki. Wpadłam sie pożegnać. Dzisiaj lecę do Polski na 3 tygodnie więc nie za często będę na forum :sorry2:. Wszystkie macie zafasolkować do mojego powrotu, żebym mogła uzbierać całą beczkę fluidków fasolkowych dla siebie :-D:-p:happy:.
Pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry