reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej. Dzieki za miłe powitanko

Folik łykam juz ponad miesiąc i falvit jeszcze dodatkowo.
Co do przytulania to istnieja podejrzenia ze za czesto i sie plemniki osłabiły (tak mi tłumaczą koleżanki)
Natomist ja mam troche inne podejrzenie. Napiszcie co o tym myslicie.
Zaraz po ostatniej @ byłam u gina, zrobił mi cytologie, tydzien pozniej odebrałam wyniki i okazalo się że mam stan zapalny więc zapisał mi tabletki dopochwowe,mówiłam mu że sie staramy o dzidzie i czy to nie bedzie miało wpływu, on powiedzial ze jeśli fasolek jest lub bedzie to nic mu nie grozi i ze mam aplikowac ja po stosunku. Więc ja codziennie po seksiku szybko poginałam do łazienki sie myc i aplikowac bo na rano do pracy i musilam wypocząć :-p
Moje podejrzenia są takie ze te tabletki mogły osłabić plemniki jako ze one wszystko tak w srodku "czyszczą" lekarz mowil ze fasolce nie szkodza ale o plemnikach nie wspomniał. Druga rzecz choć nie wiem czy ma to jakiś wpływ to taka że od razu po stosuku jak mowiłam leciałam się myć no i "wyciekało " ze mnie czy to ma znaczenie??
Jak myślicie? Bede wdzięczna za opinie

No i życzę Wam również w tym cyklu fasolinki :)
Ile czasu się staracie? I czy to pierwsze czy kolejne dziecko?

Mamusiasynusia Bardzo mi przykro wiem jak musi byc ci ciężko...:-( Mam nadzieje że usg wykaże co innego, musisz mieć nadzieje do końca...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Moje podejrzenia są takie ze te tabletki mogły osłabić plemniki jako ze one wszystko tak w srodku "czyszczą" lekarz mowil ze fasolce nie szkodza ale o plemnikach nie wspomniał.

Tez mysle, ze mogly miec wplyw na poczecie....:sorry2:

Druga rzecz choć nie wiem czy ma to jakiś wpływ to taka że od razu po stosuku jak mowiłam leciałam się myć no i "wyciekało " ze mnie czy to ma znaczenie??.

To tez poczeciu nie pomaga, po przytulanku najlepiej lezec (jedne dziewczyny uwazaja, ze nawet z nogami do gory:-p), zeby plamniczki mogly i mialy jak poplynac! W zadnym razie nie wolno isc sie myc i takie tam:sorry2:.

I czy to pierwsze czy kolejne dziecko?

Cyprysiowa, no my wszystkie na tym watku staramy sie o kolejne dzidzi ;-)

Jarzebinko, kiedy testujesz??

Gwiazdeczko dzieki za opinie. Cyprianka jak "tworzyliśmy" to lezałam własnie z nogami do góry ;-) ale teraz myslalam ze to niepotrzebne natomiast nie pomyslalam nawet zeby od razu nie wstawac :zawstydzona/y:
No i wybaczcie pytanie czy to pierwsze... przecież ja dobrze wiem ze kolejne, chyba wczoraj było za póżno juz na posty :tak:

Mamusiasynusia - w czwartek
bede 3mac kciukaski, bo moze fasoleczka drobniutka ??
Dziękuje kochana, nerwy mnie już zjadają, bo to już jutro.

Hej laseczki. Wpadłam sie pożegnać. Dzisiaj lecę do Polski na 3 tygodnie więc nie za często będę na forum :sorry2:. Wszystkie macie zafasolkować do mojego powrotu, żebym mogła uzbierać całą beczkę fluidków fasolkowych dla siebie :-D:-p:happy:.
Pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna :tak:
BBuuuuu będe płakać, wracaj szybciutko. Bedziesz miala po powrocie bardzo bardzo dużo do poczytania.

Cyprysiowa wiesz w sumie to nieweim czy mogły miec wpływ, ale wydaje mi się, że to bardzo prawdopodobne.

moreme witaj i dzięki za miłe słowa otuchy.

Mamusiasynusia, wiedz, ze jestesmy z Toba! i z Twoja fasoleczka SKARBIE!!!!

Przedwczoraj znowu klul mnie jajniczek - jak zwykle prawy- tak, ze kroka nie moglam dac... no i wczoraj poprawka, ale z lekka mniej klujaca, natomiast podbrzusze kluje i ciagnie, chyba hormonki sie juz powoli znowu szykuja do "normalnego" obrotu rzeczy ;-) a tempki takie przedwczoraj36.8, wczoraj 36.4 i dzisiaj 36.8, do tego te bole jajniczka, myslicie, ze to mogla byc owu? Z tym, ze sluzik bialy....i to caly czas...

Jarzebinko, kiedy testujesz??

ja w chwili obecnej kibicuję WAM mocno, a moje staranka takie planowe dopiero rozpocznę w kwietniu, więc pierwsze testowanko w maju 2008 roku ( a tet etrminy to z powodu pracy zawodowej):tak::laugh2:

mamusiasynusia, trzymaj się dzielnie, trzymam kciuki i przytulam mocno i ciepło :tak::happy::tak:

cyprysiowa, a co instrukcji przytulania, to myśle że może warto abyś sobie poczytała pierwsze posty,na watku :jak można zaplanować płeć dziecka chłopiec/dziewczynka ( czy jakos tak podobnie) tam jest dużo informacji i porad( o ile jeszcze nie czytałaś) i może coś Ci pomogą i rozjaśnią, a najważniejsze aby to była też przyjemność, powodzenia :tak::happy::tak:

a pozostałe mamusie staraczki serdecznie pozdrawiam i życzę przyjemności :-):laugh2::-)

Dziewczynki chyba zaczynam swirować - o niczym innym nie mysle i nawet moje marne próby zajęcia się czymkolwiek są spalone na panewce. Rany chce to już miec za sobą. Nie daje juz rady.

reklama
Staram się, staram. Za godzinke będzie mój T. to łatwiej mi troszke będzie, ale jutro od rana to chyba będe umierać.
Przepraszam, że was tak zamęczam ...

Do góry