reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

REAKCJA???wiesz dość spokojnie to przyjęliśmy zreszta jak przy pierwszej ciązy:tak: było tak: TY! Są dwie krechy! Tak?? O kurcze! to fajnie!....i co teraz????:-D:-D:-D

reklama
czy słyszałyście coś o powikłaniach po znieczuleniu zewnątrzoponowym (nie wiem czy dobrze piszę nazwę, znieczulenie do kręgosłupa bez cewnika) ponoć podczas podawania znieczulenia został wstrzyknięty pęcherzyk powietrza do rdzenia kręgowego.

nie słyszałam..kilka moich znajomych miało znieczulenie i cuzło sie świetnie! Ale też słyszałam negatywne opinie. dużo zależy od doświadczenia lekarza:tak:

Robiłą oba bobotesty. Sikany jest czulszy ale wyszedł niewyraźny a drugi płytkowy i super wyszło:tak:Fakt, że kreska jaśniejsza, ale dobrze widoczna:tak:

To az tyle testow masz w domu? ;-) moze cos Ci zostalo to mi podeslesz?
nie, juz nie bede sie nakrecac.... zalozylam sobie konto na 28dni mialam mierzyc tempke ale chyba nie bede bo co mi to da? i tak w czasie owu nie ma skoku wiec po coz mi to????
daj mi tylko spoosb jak sie wylaczyc!:-)

hehe zapasy wyczerpane!!!!hehe wysłałąm M do apteki i zakupił:tak:...ja wiedziałam, że brak rozmyślań to pozytywny wynik i dużo może to dać. więc nie myslałam..oczywiście mówie tu o owulce...bo potem to troszeczkę nakręcania było;-):zawstydzona/y:

reklama
Do góry