reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam z wieczora!
Dziękuje za kciuki!narazie staram się to wszystko sobie poukładać, nie rozmawiam z mężem o kolejnym dziecku, chce zobaczyc jak to będzie z naszym małżeństwem poczekam także z bardziej drastycznymi decyzjami.Może jeszcze się wszystko ułoży.
Przyrulam Was także mocno!za wszystkie trzymam kciuki!to forum ma coś magicznego i niezwykłego w sobie wierze ze będzie coraz wiecej kochanych dzieciaczków!:tak:

reklama
Jestem na liście rezerwowej, jak ktoś nie potwierdzi to w środę mam zabieg, jak wszyscy potwierdzą to będę musiała czekać na następny wolny termin.
Na razie mam pełną kwalifikację do operacji, tyle, że kataru z małym dostaliśmy :dry:.
Mam nadzieję, że to mnie nie zdyskwalifikuje jakby się okazało, że jednak będę miała otwarte drzwi do zabiegu. Zabieg na nos jest :sorry2:. (mam totalnie zatkany nos, przerost śluzówek, jak spuchną to nie oddycham nim wogóle :baffled: i tak już od marca się męczę - a od lipca wiem, że tylko operacja może coś z tym zrobić), najpierw terminy wydawały się bardzo odległe, teraz udało się znaleźć jakąkolwiek szansę na refundowaną operację.

A i dziś mi się @ zaczęła, więc jakby operacja była w środę to jeszcze w tym cyklu moglibyśmy zacząć :-).

Witam...

Natalka masz rację najpierw poukładaj sobie stosunki z mężem, masz juz jednego dzieciaczka, więc dla niego musisz być szczęsliwa...

Jagoda no to czekamy na środę, a potem... szybciutko bierz się za męża...

Pozdrawiam

Jestem na liście rezerwowej, jak ktoś nie potwierdzi to w środę mam zabieg, jak wszyscy potwierdzą to będę musiała czekać na następny wolny termin.
Na razie mam pełną kwalifikację do operacji, tyle, że kataru z małym dostaliśmy

A i dziś mi się @ zaczęła, więc jakby operacja była w środę to jeszcze w tym cyklu moglibyśmy zacząć :-).

to same dobre wiadomości:tak: wszystko pięknie sie układa, więc może jeszcze okres staranek zakończysz w 2008 roku, powodzenia .............:tak::-D:tak:

witam mamusie.
Chciałabym oficjalnie do was dołączyć jako starająca się poraz drugi o dziecko :-)

witam serdecznie i życzę sukcesu II kreseczek ..... :tak::-D:tak:

a ja jednak zaczynam od początku czy jak kto woli staram się nadal :szok: po 8 dniach opóźnienia @ jednak zawitała, więc 6 dni i .... do dzieła ......... :tak:

Bodzinka, zdrówka, zdrówka , zdrówka...... :tak:

Natalka, cierpliwości, wytrwałości ..... i porostu, żeby wszystko było OK :tak:

Rubi, zdrówka dla synka :tak:

Jarzębinko raczej nie liczę, że tak szybko nam się uda. Do tego zastanawiam się jak szybko poprawią mi się wyniki po operacji, bo na dziś dzień mam problem z krzepliwością, najprawdopodobniej spowodowany przewlekłym zapaleniem zatok, które ciągle mam od lutego chyba.

Czesc dziewczynki ale u nas ponuro...
no w tym roku to piekna zlota jesien chyba byla gdzieś indziej ale napewno nie u nas...
do tego jeszcze zimno.....plusem tego jest ze w takie dni w lozeczku pod kolderka wiecej czasu sie spedza :) a przez to i dzieci wiecej sie rodzi:-D:-D:-D
Powodzenia kobietki

reklama
a dzisiejsza pogoda to juz wogóle nie nastraja do wychodzenia z domku :tak: wieje, leje, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :no:

Jagoda, mam nadzieję,że załapałaś się na wczorajszy termin na zabieg i już jesteś po :tak: a wyniki też pewnie sie szybciutko już po tym wszystkim poprawią i będzie można działać z sukcesem II kreseczek :tak:

a co u naszej Bodzinki, mam nadzieję,że już lepiej :tak::tak::tak:

pozdrawiam :rofl2:

Do góry