reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Elisabeth ja po 5 dniach wolnego i czuję się tak wypoczeta, że zapomniało mi sie przez moment zupełnie o ciąży;-) A jak Twoje działania? bo wstyd się przyznać, ale ja ostatnio w ogóle nie na bieżąco jestem

Ewcia81 oczywiście, że pamiętamy i trzymamy kciuki za ten 2009:)

Bodzinka szkoda że @ przylazł..ale skoro musicie odlożyć, to może tak miało być

Powodzenia dziewczyny

o jej Bodzinko jaka szkoda
nie odzywalas sie i mialam nadzieje ze dobre wiesci przyniesiesz.
A czemu musicie odlozyc starania?
coś niedobrego się dzieje?
moze moge ci jakos pomoc?
trzymaj sie

Bodzinko przykro mi ze nie udalo Wam sie tym razem..ale pamietaj ze nic straconego....nie raz o marzenia trzeba walczyc, wykazac cierpliwosc.
Co do depresji ...hmmm nie znam twojej historii, sytuacji....ale z calego serca Cie przytulam.
Jesli moge jakos pomoc...nie wiem rozmową czy w jakis inny sposob...to "wal jak w dym"
ja wszelkie smutki i tzw dołki lecze niekonwencjonalnie..wiec jesli uznajesz takie sposoby napisz do mnie prywatnie a coś ci podsune
trzymaj sie kochana

Witam...

Bodzinko przytulam Cię mocno... zaglądaj tutaj do nas czasami, ok?

Ell to fajnie, że dobrze się czujesz... a co u mnie? własnie się kończy @... więc wszystko jasne, prawda?;-)

Rubi powodzenia!!!

Pozdrawiam

Witajcie!
Jestem na Waszym wątku nowa. Mam już synka małego urwiska marze o drugim maleństwie czuje ze jest ten moment ze sobie poradze ale mój małżonek nie chce o tym słyszeć co mam zrobić jak go przekonać?o wpadce nie mam mowy bo on to kontroluje i ze tak napisze nie kochamy się do końca. Co mam zrobić wiem ze to niechodzi o finanse ale jak go przekonać. Wiem ze Wy dziewczyny się stacie być moze to nie ten wątek ale moze któraś z Was była w taiej sytuacji jak ja. Niechce by synek był sam, chce zeby miał rodzeństwo. Teraz siedze w domku niepracuje i mogłabym sobie poradzić. Niewiem być moze mąż sugeruje sie tym ze jestm sama ze rodzice nam niepomagaja przy małym a nasz mały to taki urwis. Ale nieche go skazywać na bycie samym bo rodzine mamy podzielą przez różne sytuacje i nie ma kontaktu a mąz tego nierozumie. POMÓŻCIE DORADZCIE

Piasała Wątku Staraczek ale widzę że tu są znane twarze:-D:-DWiec przepisuje się do Was:-D:-DNo chyba że nie mogę...
Bodzinko ja jestem po tym cholernym zastrzyku DEPO_PROVERA(ostatni w maju) i w niedzielę przyszła mi@, więc to ozaka że coś jest lepiej(okresu nie miałam ponad rok)
Tak mi się marzy córcia:tak::tak: Taka Majeczka,albo Madzia:tak::tak:
M mam teraz też częściej bo już pracuje i co tydzień w domku:tak::-D

Wróciła depresja...
mi tez....witam i podaje ci reke,,,
Elisabeth ja po 5 dniach wolnego i czuję się tak wypoczeta, że zapomniało mi sie przez moment zupełnie o ciąży;-) A jak Twoje działania? bo wstyd się przyznać, ale ja ostatnio w ogóle nie na bieżąco jestem

Ewcia81 oczywiście, że pamiętamy i trzymamy kciuki za ten 2009:)
Powodzenia dziewczyny

nie dzieki,,juz wiem ze do amja nicni,,,,

hej wam nowe laseczki i powodzenia

pozdrawiam

reklama
Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??:confused:

na dzień dzisiejszy nadal brak @, już 5 dni po terminie @.... jutro idę na badania okresowe do pracy, i będę w laboratorium to chyba podpytam o BETKĘ, może coś sie wyjaśni........:tak:

Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)

witam i przyjmiemy, przyjmiemy :tak::-D:tak: i trzymam kciuki za pozytywną decyzję męża :tak:

Hej! Pamietacie mnie jeszcze? :p

jestesmy na etapie staranek, wiec o kciuki poprosze :-)

kciuki zaciśnięte :tak:

Jarzębinko a co u Ciebie na froncie słychac?

nadal czekam, z 10 test z jedną kreseczką, ale @ nadal brak,czekam z drugim testem do niedzieli chyba,że jutro uda mi sie zrobić BETKĘ, zobaczymy ...... :tak:

Piasała Wątku Staraczek ale widzę że tu są znane twarze:-D:-DWiec przepisuje się do Was:-D:-DNo chyba że nie mogę...

ależ oczywiście,że możesz, witam serdecznie i życzę szybkiego sukcesu II kreseczek i to na dziewczynkę w dodatku .... :tak:

widze ze to chyba taki czas na dolki i depresje... ja tez w cos takiego wpadlam....

wszystkim dołkom i złym nastrojom mówimy a kysz, a kysz, a kysz ....... :tak:pamietajcie dziewczyny "jutro będzie lepiej wstanie nowy dzień ", więc głowa do góry, za oknem świeci śliczne słoneczko, wyprawa na jesienny spacer, poszurać sobie nóżkami w jesiennych listkach , pooddychac głęboko i do dzieła ...................... :tak::-D:tak:

Do góry