E
Ewcia81
Gość
uuch to pechNo i @ przyszła...Ale to dobrze...Na pewien czas musimy odłozyc starania o dzidzie...Ale będe do was zagladała
ale niedlugo zaczniecie co?? bedziemy czekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuch to pechNo i @ przyszła...Ale to dobrze...Na pewien czas musimy odłozyc starania o dzidzie...Ale będe do was zagladała
Wróciła depresja...o jej Bodzinko jaka szkoda
nie odzywalas sie i mialam nadzieje ze dobre wiesci przyniesiesz.
A czemu musicie odlozyc starania?
coś niedobrego się dzieje?
moze moge ci jakos pomoc?
trzymaj sie
mi tez....witam i podaje ci reke,,,Wróciła depresja...
Elisabeth ja po 5 dniach wolnego i czuję się tak wypoczeta, że zapomniało mi sie przez moment zupełnie o ciąży;-) A jak Twoje działania? bo wstyd się przyznać, ale ja ostatnio w ogóle nie na bieżąco jestem
Ewcia81 oczywiście, że pamiętamy i trzymamy kciuki za ten 2009
Powodzenia dziewczyny
Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??![]()
Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
Hej! Pamietacie mnie jeszcze?
jestesmy na etapie staranek, wiec o kciuki poprosze :-)
Jarzębinko a co u Ciebie na froncie słychac?
Piasała Wątku Staraczek ale widzę że tu są znane twarzeWiec przepisuje się do Was
No chyba że nie mogę...
widze ze to chyba taki czas na dolki i depresje... ja tez w cos takiego wpadlam....