reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam...

Bodziu u mnie pewnie dziś po południu się zjawi, bo tempka spadła na 36,0... miałam iść do gina, bo chciała mi przepisać, jakies leki, żeby wspomóc zafasolkowanie, ale nie idę... jak mam byc w ciąży to będę naturalnie, a jak nie to nie...
Na tą chwilke popieram..w końcu o Loka starliśmy się dwa latka i JEST!!!

reklama
Elis do mnie też przylazła ... własnie pół godziny temu :baffled: ... no to co ... ten miesiąc jest Nasz:tak:

Jarzebinko jeszcze tylko dwa dni i ... Bodzinka u Ciebie jeden ...
:-) .... jakies objawy, przeczucia dziewczynki??

A tak w ogole to dobry wieczór wszystkim ;-)

Ostatnia edycja:
MoniQo ja testuuję za jakis tydzien.
Puki co objawow nie mam zadnych:-(
No ale czasem tak jest na poczatku. Albo jestem w tym procencie kobiet ktore poza rosnacym brzuszkiem zadnych wiekszych objawow nie mają:tak:

Moniqa szczerze to nie wiem...Brzuch pobolewa, piersi też, śpiaca jestem ale o tej porze roku to u mnie norma..Więc objawy jak na @ i jak nie na @:sorry2::sorry2::sorry2:Pożyjemy zobaczymy...Przy Lolku z wyjątkiem wielkiego bólu piersi i pobolewania brzucha żdnych objawów nie miałam...

Bazylia@ może faktycznie nalezych do tego procenta kobiet ktore poczatkowo nie odczuwaja zadnych zmian ... trzymam zatem kciuki i czekam na pozytywny tescik :tak:

Bodzinka pamietam jak przy Dawidku, zanim sie dowiedzialam ze "tak" to wszystko zwalałam na pogode ;-) ... objawy są @ niet wiec ... trzymam mocno mocno kciuki :-) ... a kiedy tescik ?? :confused:

Elis no baaa ... tym razem beda sierpniowe mamusie i maluszki :-):tak:

Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??:confused:

Bodzinko zaciskam piestki :tak:

A mnie dzisiaj glowa boli ... rano zimno, w ciagu dnia cieplo teraz znowu zimno ... bleee ... zawriowac mozna
i juz sie doczekac konca wredoty nie moge :sorry2:;-)
Milego wieczoru :-)

Witajcie!
Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
Ja bardzo marze o drugim mleństwie narazie mimo moich próśb tylko ja w swoim małzeństwie bo mąż niechce narazie o tym słyszeć staram się go przekonać. :cool2:
pozdrawiam

reklama
Do góry