Na tą chwilke popieram..w końcu o Loka starliśmy się dwa latka i JEST!!!Witam...
Bodziu u mnie pewnie dziś po południu się zjawi, bo tempka spadła na 36,0... miałam iść do gina, bo chciała mi przepisać, jakies leki, żeby wspomóc zafasolkowanie, ale nie idę... jak mam byc w ciąży to będę naturalnie, a jak nie to nie...
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Elis do mnie też przylazła ... własnie pół godziny temu ... no to co ... ten miesiąc jest Nasz
Jarzebinko jeszcze tylko dwa dni i ... Bodzinka u Ciebie jeden ...:-) .... jakies objawy, przeczucia dziewczynki??
A tak w ogole to dobry wieczór wszystkim ;-)
Jarzebinko jeszcze tylko dwa dni i ... Bodzinka u Ciebie jeden ...:-) .... jakies objawy, przeczucia dziewczynki??
A tak w ogole to dobry wieczór wszystkim ;-)
Ostatnia edycja:
Moniqa szczerze to nie wiem...Brzuch pobolewa, piersi też, śpiaca jestem ale o tej porze roku to u mnie norma..Więc objawy jak na @ i jak nie na @Pożyjemy zobaczymy...Przy Lolku z wyjątkiem wielkiego bólu piersi i pobolewania brzucha żdnych objawów nie miałam...
Moniqa
Bazylia@ może faktycznie nalezych do tego procenta kobiet ktore poczatkowo nie odczuwaja zadnych zmian ... trzymam zatem kciuki i czekam na pozytywny tescik
Bodzinka pamietam jak przy Dawidku, zanim sie dowiedzialam ze "tak" to wszystko zwalałam na pogode ;-) ... objawy są @ niet wiec ... trzymam mocno mocno kciuki :-) ... a kiedy tescik ??
Bodzinka pamietam jak przy Dawidku, zanim sie dowiedzialam ze "tak" to wszystko zwalałam na pogode ;-) ... objawy są @ niet wiec ... trzymam mocno mocno kciuki :-) ... a kiedy tescik ??
Moniqa
Elis no baaa ... tym razem beda sierpniowe mamusie i maluszki :-)
Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??
Bodzinko zaciskam piestki
A mnie dzisiaj glowa boli ... rano zimno, w ciagu dnia cieplo teraz znowu zimno ... bleee ... zawriowac mozna
i juz sie doczekac konca wredoty nie moge ;-)
Milego wieczoru :-)
Jarzębinko a jak u Ciebie na horyzoncie??
Bodzinko zaciskam piestki
A mnie dzisiaj glowa boli ... rano zimno, w ciagu dnia cieplo teraz znowu zimno ... bleee ... zawriowac mozna
i juz sie doczekac konca wredoty nie moge ;-)
Milego wieczoru :-)
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Witajcie!
Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
Ja bardzo marze o drugim mleństwie narazie mimo moich próśb tylko ja w swoim małzeństwie bo mąż niechce narazie o tym słyszeć staram się go przekonać.
pozdrawiam
Chciałam zapytać czy przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
Ja bardzo marze o drugim mleństwie narazie mimo moich próśb tylko ja w swoim małzeństwie bo mąż niechce narazie o tym słyszeć staram się go przekonać.
pozdrawiam
reklama