reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hejka

Air - no nie, dodatkowych nic nie zlecili. Teraz idę na badanie hormonów tarczycy, testosteronu, prolaktyny i takie tam jeszcze.
A dziś mam taki myk, tyle że 5 innych nie ma na sobie śladu drugiej kreseczki, a zrobiłam jak już na wyspiarkach pisałam, bo cycole mnie bolą itak z ciekawości, a w razie czego dziś jest pi razy drzwi 7dpo... i oto co wyszło, ale jak wspomniałam na kolejnych pięciu zupełne zero śladu, nie wiem czy dlatego że z innego sikańca czy co???

Zobacz załącznik 622174

Witajcie dziewczyny, ja znowu z doskoku:) Miałam duuuużo przeżyć ostatnio dzięki mojemu mężowi. Mam nadzieję że sytuacja opanowana.
U mnie maluszek zdrowy, USG prenatalne wyszło super a test Pappa to potwierdził. Póki co moja ginka w Kielcach obstawia dziewczynkę ale ja jeszcze w to nie wierze tym bardziej że czuję chłopca. Jestem 4 dni do przodu z wielkością dzidzi, szyjka króciutka ale zamknięta, nic się nie uwypukla. 12.05 jade do Łodzi na założenie pessara ze względu na tą krótką szyjkę a 19.05 mam zamiar wrócić do pracy chociaż na trochę :-)
Od paru dni czuję lekkie ruchy maluszka - takie pukanie i przepychanie, jak leżę na boku i nacisnę lekko to nawet wyczuwam:)

Mou a te pozostałe testy robiłaś już nie z rannych siśków??

Hej,
Mou nie pisalam? Rok temu, w styczniu (prawie 1,5) Artur przeorał mi oko paznokciem. Chcial sie przytulic, ja kucałam, on machnął ręką i tadam. Ostry dyżur i okazali sie ze rozcial mi rogówkę. Czasem to mnie bolalo, zwlaszcza rano. Ale teraz na wyjeździe masakra. Oko spuchnięte, światłowstręt, czerwone. Dopiero jak dali krople przeciwbólowe to bylo znośnie. No i teraz jestem ciągle na nawilżających, żeby powieka nie tarla o oko.
Hmmm Twój test ciekawy.
Enya trzymam kciuki moooocno.

aaaa... racja, już pamiętam ten zamach na Ciebie z użyciem paznokcia :-D

To powiem Ci że nie zazdroszczę. I nie da się nic więcej zrobiś oprócz nawilżania?

Hej
Enya no super, że u Was ok wszystko i że się uspokoiło
Mou i jak tam u Ciebie z tym testem?

Aloha :)
Air - z testu nici, @ przyszła i poszła, była tak krótka że szok. Nawet zrezygnowałam z clo, i wezmę w tym cyklu luteinę od 14dc przez 10 dni, co by podreperować pracę ciałka żółtego. I w kolejnym cyklu zacznę clo już na pewno :tak:

A do tego czasu mam co innego do odliczania i myśli będę miała skierowane na inne tory...
Przedwczoraj ot tak sobie weszliśmy do sklepu ze sprzętem używanym, co by popatrzeć. No i dzień później czyli wczoraj wpłaciliśmy pierwszą ratę za laptopa. jupiii... w końcu będę mieć pożądny sprzęcior.
Mój pc ma 2 giga ramu i śmiga jak ślimak :-D jak go włączam muszę czekać ok pół godziny zamim się rozkręci. A to dlatego że jeden slot z ramem się zjarał :-D

No i że kasy nie ma, super rozwiązanie mają w tym sklepie, pierwszy raz się z tym spotkałam. Kupujesz na raty ale odbierasz sprzęt jak spłacisz wszystko, a oprocentowanie to... 5% ! bajka. No i laptopa który kosztuje w currysie 899 funtów, ja nabyłam za 399.

intel i7 4700mq 12gb ramu, karta graficzna nvidia 740M 2gb, blueray, beats audio, 17 cali.
Więc w końcu w cosik sobie pogram :-D

omg to jeszcze tak nie było żeby ponad miesiąc żadnego postu nie było u nas spokój, choć ja zaczynam już panikować, bo roboty sobie szukam, do września muszę coś znaleźć i hmm w międzyczasie mój łobuziak skończył roczek oko w miarę ok, codziennie krople i jakoś nie boli, lipa jak nic z tym, no ale lepiej krople niż wycieczki po szpitalach Mou co u Ciebie?

No cisza cisza. Tak to już jest jak tylko jedna na polu bitwy została :-D

U mnie bez zmian w sumie, ale już jestem po pięcio dniowej kuracji clo 50mg. 3-7dc
Czekam teraz na owu co by zacząć łykać lutkę.
Waga mi ładnie spada, hormony wracają do normy, więc może coś się w końcu ruszy.
Liczę na te 4 cykle z clo. Chociaż no cóż... nie ukrywam że liczę na pierwszy cykl z clo hi hi :-D

reklama
Do góry