reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

enya ja Ci napisałam że to jeszcze nic przesądzonego, u nas na kwietniówkach dziewczynie powiedział, że serce nie bije i chciał wywoływać @...odradziłyśmy i poszła po 2-3 tyg i co się okazało serducho jak dzwon...ten moj gin co chodziłam na początku do niego wlasnie dlatego tez USG tak wczesnie nie robi zeby nie stresowac kobiet, jak twierdzi jak ma cos sie dziac organizm kobiety zareaguje...u Ciebie reaguje prawidłowo, masz mdłości, senność, będzie dobrze, zobaczysz

reklama
Hej laski. Ja Was nie opuszczam. Ale nie bede Wam tak czesto gledzic :)

Enya - ja pierwsze usg mialam 14 tygodnia i sie z tego ciesze. bo gdybym miala wczesniej i lekarz by nic nie widzial to bym padla trupem. Czekaj cierpliwie. Uslyszysz to malenkie serduszko :tak:

hej kochane,

Mou
zgadzam się, ja teraz miałam pierwsze USG w 13 tc i też się cieszę, lekarz mi tak fajnie wytłumaczył że cierpliwie czekałam (hehehe, no powiedzmy, że cierpliwie) i się doczekałam, a teraz już za ok 67 dni Emma będzie z nami :-)

miłego dnia

Dotka - Emmunia powiadasz? jesli kiedykolwiek bedzie u nas drugie to Emil albo Jasminka, przez "s" a nie "ś".
Co do usg to fajnie ze mialas pozniej. Ja wiem ze czekanie do tego tygodnia to mordega, ale lepiej miec ta pewnosc ze to juz ten tydzien gdzie wszystko jest jasne na 100%.

Enya - odezwij sie.... martwimy sie o Ciebie. Wszystko bedzie ok!!! :tak:

hej

ja tylko na chwilkę, bo Daria przyniosła mi lapka, żebym pogadała z Pysią na skypie

jestem w szpitalu - krwawienie....chyba przez ta heparynę :-(
nie będę ściemniać - źle to wygląda
skurcze mam bardzo duże...tzn takie wychodzą na ktg, ja prawie nic nie czuję.....jak się ma wysoki próg bólu, to też nie dobrze

dostałam na razie kroplówkę z fenoterolu

jak tylko mnie ustabilizują, to szycie mnie nie ominie, bo szyjka prawie zerowa, no i ta dziura...

trzymajcie za mnie co się da
moje maleństwo już ponad 1 kg, ale nie chcę jeszcze rodzić...

ulla kciuki bardzo mocno zaciśnięte
mam nadzieję że lekarze poradzą sobie z tym, bardzo mocno trzymamy kciuki

ja dziś byłam u ginki i u mnie stabilnie, dobrze że działa na mnie leżenie dupskiem do góry - szyjka już prawie wróciła do swoich rozmiarów... to dobrz, bo we wtorek szpital z młodym i jakby mi zakazała w ogóle wstawać to miałabym kłopot...

Ulenka - i ja i moj M jestesmy z Toba. On zna cala historie, a jak mu jeszcze opowiedzialam o tej sytuacjj jak spoliczkowalas tego glupka na izbie to sie usmial, no i oczywiscie poparl Ciebie :tak:

Wierze ze tym razem wszystko bedzie dobrze i urodzisz zdrowego dzidziusia!!!

hej kochane,

Mou na razie Emma, utrzymuje się ten pomysł dość długo, ale czy tak zostanie...zobaczymy

fiolecik dobrze, że u Ciebie lepiej

Ulla, kochana, trzymam kciuki najmocniej jak tylko potrafię, myślami jestem z Wami, mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy...nadzieję...musi się dobrze skończyć...a w jakim szpitalu leżysz?

reklama
witam na szybciocha

Mou mialam wejść kochana wczoraj ale neta niet a z kom mnie wywalało

STO LAT KOCHANA DLA TWOJEJ CÓRECZKI:) BUZIAKA PRZESYŁAM OGROMNEGO

Enya
znam przypadki dziewczyn, że serducho pojawiało się w 9 tc... gdzie lekarze decydowali już o zabiegu... trzymam kciuki

Ullana zaciskam kciuki kochana żeby maluszek siedział grzecznie w brzusiu

odezwe się jak sie ogarnę :)

Do góry