reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dosica, wielkie gratulacje i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem ............. :tak::-D:tak:

a wszystkim pozostałym mamusiom życze owocnych staranek.....

a kiedy która testuje ..... :laugh2:

ja 12 września .....:-D

reklama
powodzenia jarzebinka, u nas zaczynamy walkę we wrześniu:) ale co tam starania są całkiem przyjemne;-)

hej wam

dosica gratuluje....
jarzebinko to juz nieldugo
lilith spokojnie,co ma byc to bedzie..
ja czekam na emza 20 stego i bedzie jazda,,hehe,,,
ell dokladnie to ma byc przyjemnosc,,ale wlasnie potem przeradza sie w zmuszanie wyczekiwanie itpp

pozdrawiam

Witam, my też "pracujemy" nad drugim bobaskiem...

ell dokladnie to ma byc przyjemnosc,,ale wlasnie potem przeradza sie w zmuszanie wyczekiwanie itpp
Ewcia tak jak piszesz, przyjemność, ale jak są te dni to nie chcemy ich przegapić, prawda... tylko żeby sobie nie obrzydzić tego seksiku;-)(spotykamy się kolejny raz, tym razem na innym watku:-)pozdrawiam)

Dosica, łatwo mówić , gorzej wykonać, ale coś w tym jest. Jak sie staraliśmy o pierwsze dziecko to też 3 m-ce i nic, potem odpuściliśmy i nie wiadomo skąd pojawił sie Kubuś...

Dosica gratulacje i spokojnych 9 miesięcy.
A z tym odpuszczeniem to dokładnie tak jest.Jak się za brdzo chce to organizm sie blokuje.
Tak mi to tłumaczyła moja pani psychiatra.
No i jak na luzie zaczeliśmy świętować walentynki to pojawił się Lolo, po dwóch latach staranek.
Teraz najbardziej się boje,że znowu będzie to tyle trwało....
Nie nastawiam się na ciąże juz zaraz, ale znowu czekać tyle czasu:-:)-(
Ja mam @ dostać 12 września ia na 100% dostane...
Zresztą ja mam podejście,że betke robie jak mi się @ spóznia pare dni:tak::tak:
Mam po nosem laboratorium gdzie kosztuje ok.20.

Zresztą ja mam podejście,że betke robie jak mi się @ spóznia pare dni:tak::tak:
Mam po nosem laboratorium gdzie kosztuje ok.20.

jeżeli nawet najbardziej na luzie będzie się podchodziło do staranek, to oczekiwanie zawsze będzie, najpierw na te płodne dni, potem owulk no i poten na nadejście @ ( a najlepiej jej brak) tego się nie uniknie :tak: ale zdrowe podejście do tego wszystkiego napewno zaoowocuje, a jest troszkę mniejsze rozczarowanie jeśli ta wredna @ jednak się pojawi, łatwiej jest sie pozbierać i działać dalej :tak:dlatego troszke żal mi dziewczyn, które betę czy test robią troszke za wcześnie bo czasem już w 10 czy 12 dniu po owulce, wtedy chyba jest trudniej się pozbierać, jak sie człowiek za mocno "nakręci", ja też test będę robiła jakby co kilka dni po terminie spodziewanej @

pozdrawiam

miłego dnia życzę .............. :tak::-D;-)

Jarzebinka masz racje:tak::tak:
Nawet jak sie nastawiasz,że podchodzisz na luzie to też czekasz...
Ja pamietam jak mi się @ spózniała ponad tydzień..Czekałam z testem bo się bałam..Podjełam decyzje,że na nstępny dzień robie na pewno a tu @ przyszła...
Ból jaki czułam był tak ogromny...
Dlatego wole poczekac pare dni...
A i tak napięcie i stres gdzies tam głęboko, ukrtyte siedzą..
Choć teraz jeden stres mniej, wiem,że moge miec dzidka:tak::tak:
Całuski kochane

reklama
hej wam
elisabeth pewnie ze damyr ade i sie spotkamy gdzie indzije,powodzenia kochana
jarzebinko :-)na ciebie czekamy do 12...
Bodzia poczekamy obadamy,,,,

Do góry