dzień dobry, chociaż znowu deszczowo w stolicy....proszę o śnieg
ja znowu z doskoku....po Lilę idę do przedszkola zaraz, bo musimy pojechać po prezent dla jej najlepszej psiapsiółki - imprezka w sobotę
nie znam się na tych wszystkich nowoczesnych zabawkach, a Lila też nie bardzo, bo ona klasycznie puzzle, klocki i wszystko co plastyczne
no, ale trzeba to trzeba...A. dziś w Poznaniu, więc mi nie pomoże i największy kłopot z tym deszczem...
w szkole dziś się wynudziłam jak mops bo musiałam zrobić sprawdziany
p.dyr już mnie goniła, bo jeszcze nie mieli
zapowiedziałam tydzień temu, to mieli czas, żeby chociaż ściągi porobić...a sporo ich zgarnęłam
nie wiem, jak poszło, ale sądząc po ściągach słabo, bo nawet tego nie umieją zrobić
będę miała w weekend lekturę...
żurek A. bardzo pochwalił ;-) ja też korzystam z babcinego przepisu
zakwas robię sama z mąki i chleba, więc wychodzi kwasiór, jak trzeba
dzisiaj ryż jabłkami, bo Lila uwielbia
Enya - z Lilą miałam pessar, ostatnio mnie szyli i leżałam, a raczej wisiałam i nic to nie dało :-(
resztę na priw podeślę
Zoi - noooo widać kreseczkę...jest nadzieja
a jeśli chodzi o spadek tempki, to ja miałam 2 razy do 35,6- 35,8 przez 2 pierwsze tygodnie i ciąże rozwijały się prawidłowo, więc to chyba się zdarza, ale jak wpływa na całą resztę nie wiem, bo u mnie
skończyło się źle
podziwiam wszystkie walczące
Fioletowa - rzyganie można znieść, trudniej przeżyć stratę, więc nie poddawaj się ...na pewno minie niedługo
kłopot w tym jest też taki, że masz już tak zruszone wnętrzności, że zanim coś przyjmą bez walki, to potrzeba czasu
próbowałaś mini porcje co 15 min ? np po 2 łyżeczki jogurtu, czy 1 gryzek chleba z masłem....mi po 3 dniach się udało tak pokonać cofki, ale to jest też bardzo męczące
a co do sloganu, że "ciąża, to nie choroba"
usłyszałam to też od lekarza
powiedział mi, że jestem hipochondryczką....i dostał
dla mnie choroba i to bardzo poważna! a dla Ciebie, to co? może histeria, albo też hipochondria? w d...się babom przewraca, bo nie chcą pracować
Mou - wpraszam się na żarcie ;-)
cześć
Rysiu :-)