Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Zoi, przepraszam, ale te same objawy opisujesz co m-c...a to senność, a to zgaga, a to ciągnięcie...ja czekam na następny teścik...życzę oczywiście, żeby to było "to"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiele objawow to ja pewnie mam z napalania sie na ciazeZoi, przepraszam, ale te same objawy opisujesz co m-c...a to senność, a to zgaga, a to ciągnięcie...ja czekam na następny teścik...życzę oczywiście, żeby to było "to"
Ja powiem tak w poprzedniej ciazy mialm tempke czesto niska nie jak mowia 37 tylko 36.10 jak i czasem 35.90 ale lekarz mi okreslil to akurat norma bo naczytalam sie ksiazek o ciazy i sie balam ze nie mam 37 tylko niskie temperatury i sobie wmawialam ze poronilam,lekarz mi tlumaczyl ze tak czasem kobiety przechodza ciaze i ze dlaczego tak sie dzieje nie ma wytlumaczenia poprostu organizm kobiety jest zawsze inny i ksiazkowo trafic w objawy jest ciezko.Zoi - noooo widać kreseczkę...jest nadzieja
a jeśli chodzi o spadek tempki, to ja miałam 2 razy do 35,6- 35,8 przez 2 pierwsze tygodnie i ciąże rozwijały się prawidłowo, więc to chyba się zdarza, ale jak wpływa na całą resztę nie wiem, bo u mnie
skończyło się źle