reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
wiesz sie wkurzyliśmy, bo on od mniej więcej roku ciągle choruje, a my słyszymy tylko "osłuchowo czysty" a za pare miesięcy wyjdzie astma i dostaniemy opr że tak późno sie zgłaszamy [obciążenia mamy spore - moja babcia, jej córka a moa ciotka, no i Adam] więc zmieniamy lekarza

Ja Dorotka jak jestem w pracy to tylko skoczę czasami na enpr a nie mam za bardzowo czasu na pisanie:) No a we wtorki i czwartki wracam późno bo chodzę na fitness:-) Dzisiaj kończę o 13 więc wyskoczyłam na bazarki - pogoda marzenie - u nas jest jakieś 21 stopni w cieniu i kupiłam rydze (10 zł zapłaciłam - zdzierstwo) i właśnie zjadłam podsmażone na masełku mniam mniam:-) Miałam iść z Alą do parku ale ani mnie się w końcu nie chce ani jej....Koło 18 skoczę za to na galerię bo muszę małe zakupki zrobić - widziałam fajne spodnie dla mnie ale muszę przekalkulować czy mnie na nie stać;-)

Siwa szkoda bardzo że tak wyszło....Kurcze a miałam nadzieję i to dużą....:no:

Fioletowa jak ja bym chciała takiego bełcika puścić (ale nie od choroby ma się rozumieć:-)), ech....jeszcze nie czas. Oby do grudnia, oby do grudnia....
Aga ja rozumiem i to bardzo dobrze:-) Ja większość ciuszków i sprzętów po moim 2 poronieniu porozdawałam ale w sumie w gronie moich przyjaciółek więc w razie potrzeby wrócą do mnie....Tylko czy ta potrzeba bedzie??? Nie wiadomo....

Zdrzemnę się trochę dziewczynki bo w nocy nie mogę spać a później w dzień padam ze zmęczenia....:(

Hejka lasencje :)

Mnie jest mało, bo M ma wolne od czwartku, więc spędzamy czas ze sobą, a nie przed kompem :tak: jutro wrócę pełną parą, jak M pójdzie do roboty hi hi :-)

Dziękuję Wam za życzonka :tak:, pobalować nie pobalowaliśmy, ale zjedliśmy pyszną kolację. Czy romantyczną? nieeee.... jak z biegającym wrzeszczącym robaczkiem plus moją dopiero co rozpoczętą @ miało być romantycznie? :zawstydzona/y:

Ale fajnie było. Cały dzień dziwnie na siebie patrzeliśmy, tak jak na pierwszej randce hi hi, i co chwila raz jedno raz drugie "jak ja tobą tyle wytrzymałem(am) :-D"

A co do @ to już po @ W sumie to wczoraj już tylko plamiłam. A to znaczy że faktycznie coś jest nie tak ze mną, bo w zeszłym cyklu @ też trwała 3 dni i to tak na lajcie. Nie podoba mi się to.

Po śniadaniu wybieramy szukać jakiegoś lasku, może grzybków nazbieramy (magic mushroom) :-)

Siwa - ściskam mocno, w końcu nam się uda :tak:

Kinga - a nie mówiłam że takie dziwne wykresy kończą się często zaskakująco ??? I pamiętaj o moich słowach jak Ci się ten cień w dwie grube krechy zmieni :tak:

Miłego dzionka dziewczynki :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj rano test [pink test] (oczywiscie kupiłam wczoraj i nie wytrzymałam ) i niestety jedna krecha :-( No ale @ nadal nie ma, objawy typowe na @ miałam ponad tydzień temu i zwykle po 4 dniach od objawów była @....no zobaczymy, możliwe więc, że albo testowałam za szybko (28dc [4-7.10 przytulanko]) albo @ przyjdzie później niż zwykle albo jeszcze coś-nie wiem co ;-)

enya jak zakupy? kupiłaś coś?
Siwa przykro mi :-(
fioletowa, nie myślałaś o wizycie u arelgologa? Jak dzisiaj Arti?
Mou ja dzisiaj też mam grzybobranie w planach ale raczej na zasadzie spaceru po lesie-grzyby przy okazji :-)

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Otrzymałam z UP szkolenie wraz ze stazem. :-)Zaczynam w poniedziałek. Nie przerywam staranek, w czwartek byla owulka i serduszkowanie!:-)
fiolecik - zdrowka!:-)
MOU - ciesze sie, iz kolacyjka udała sie!:tak:
Siwa - szkoda, ale trzymam kciuki za nastepny raz!:tak:

Aga no kupiłam...Wydałam na kosmetyki i kolczyki (takie piórkowe) 150 zeta...Mój mąż jakby był to zawału by dostał:-) Tym bardziej że w ciągu jednego miesiąca kupiłam 3 pary butów...No ale jakoś tą rozłąkę trzeba sobie rekompensować nie???
Byłam dzisiaj na tym pogrzebie....Straszne....Żona i córka ( a zwłaszcza córka) dostały histerii i nie dało sie nie płakać.....:no:
U mnie cd kłująco- bolących bóli podbrzusza i bolacych piersi. A tak to nic...@ powinnam dostać w poniedziałek wiec jeszcze 2 dni niepewności ale jutro testuję i proszę o kciukasy!!!!
Aga dopóki @ nie ma to jest dobrze!!!
A gdzie reszta???

Hej:-)
enya ja ostatnio w miesiącu poszalałam i nakupowałam sobie parę rzeczy i ciuchów ( na jakiś czas pauza ;) )
Chociaż przydałyby mi się jakieś ciepłe rękawiczki, czapka i spodnie na śnieg :-p
Trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie!!!!
U mnie się @ rozkręca od wczoraj wieczora.....:-( Ale na prawdę ten cykl był niesamowicie inny od poprzednich. No cóż czekam na grudzień i dłuższy pobyt K w domu :tak:

reklama
Do góry