reklama
K
Kinga85
Gość
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Kinguś, dziś super, po bólu głowy nie pozostało nic oprócz wspomnienia :-)
K
Kinga85
Gość
dziewczyny jeżeli wiecie to mi powiedzcie co ten skok może oznaczać????
Obserwacja cyklu - enpr.pl
ja teraz miałam @ dostać a tempka nagle wyskoczyła w górę... to na pewno nie owulacja bo szykja jest sprawdzana codziennie przezemnie i cały czas jest zamknieta. dziwne trochę. stan zapalny czy co? widziałyście coś podobnego???? proszę o wasza opinię bardzo bede wdzieczna
Obserwacja cyklu - enpr.pl
ja teraz miałam @ dostać a tempka nagle wyskoczyła w górę... to na pewno nie owulacja bo szykja jest sprawdzana codziennie przezemnie i cały czas jest zamknieta. dziwne trochę. stan zapalny czy co? widziałyście coś podobnego???? proszę o wasza opinię bardzo bede wdzieczna
K
Kinga85
Gość
no własnie nikt nic nie wie Zobacz załącznik 508325 ja też nie wiem.... nic tylko czekać muszę i tyle.
ciąże nie bo te tempki za niskie ja to byłam pewna że bezowulacyjny. a teraz to nie owulacja bo mam szyjkę cały czas zamknietą już długo. otwartą miałam tylko wtedy jak na wykresie widać gdzie jest krecha...
ciąże nie bo te tempki za niskie ja to byłam pewna że bezowulacyjny. a teraz to nie owulacja bo mam szyjkę cały czas zamknietą już długo. otwartą miałam tylko wtedy jak na wykresie widać gdzie jest krecha...
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Kinia, a ja bym się wysokością temp nie sugerowała, mi się jednak wydaje, że się Wam udało , ale cóż pożyjemy- zobaczymy