reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Asienka, Dotkass dziękuje :-)
Teraz może będzie widać mój suwaczek :)
Z synem nam się udało w dłuższej przerwie świątecznej :-D może i tym razem też tak będzie

Witaj Aga! Hihi to ja to ja!!!!:-) Mój też za granicą i też mamy problem wstrzelenia się w sedno:) Witam Cię i cieszę się że mamy wspólny temat starankowy-doskokowy:-);-)Popatrz na moje wykresy - to dopiero jest hardcore!! Nam, odkąd mój K wyjechał udało sie tak naprawdę trafić może ze dwa razy w sedno przy czym raz prawie się udało ale ciąża się nie utrzymała.Problemem są u mnie nieregularne cykle, bo jak szykuję się na owu wcześniej to jest później, a jak myślę że będzie później to jest wcześniej - a u mnie to aż 5 dni różnicy a mój K przyjezdża na 3 góra 4.

Angel a jakiej długości masz cykle??? Bo mój rekord to 50 dni więc nic mnie nie zdziwi:)

Dorotka ale masz super też brzunio - rany ja też chcę!!!!!Piękny:)

Mou masz bardzo wysoką tempkę więc ja mam jedno wytłumaczenie -owu Ci się przesunęła, zaciążyłaś i teraz musisz tylko poczekać:-) A plamienie??? Niektóre miały i tak były w ciąży!!! Co do tego znajomego ja nie muszę daleko szukać z takimi historiami bo moja koleżaneczka z pokoju jest dokładnie taka sama. I wiecie co - po konsultacjach z innymi osobami stwierdziłam że po prostu jest zazdrosna i tyle. Wkurwia mnie tylko że wpierdziela się w moją pracę bo chce się wykazać że robi chyba wszystko w tej firmie a wiedzą niestety nie grzeszy więc czasami pierdzielnie taką głupotę że śmieje się z niej w duchu. No ale ja geba jestem i nie odezwę się bo wiem że ona mnie przegada i obsmaruje (mocna w gębie jest) a ja się nie bedę umiała obronić....;-)Więc widzisz są jarzyny i buraki!!!! PS. Mam nadzieję że to nie o mnie chodzi???:)

Pajka na ćwiczenia to chyba jeszcze ze wcześnie???

Siwa napisałam Ci wiadomość na enpr na priwie. Mam nadzieję że jednak Ci się udało teraz i te badania nie będą potrzebne....:-D

A u mnie nic a nic,kłuje mnie tylko prawy jajnik i to często, kłuje mnie czasami w spojeniu łonowym (tego jeszcze nie miałam) i mam mega wrażliwe brodawki - ale to w II fazie mój częsty objaw. W pracy drażni mnie tylko cholernie zapach kawy, której w ogóle nie piję ale teraz jak koleżanka mieli w pokoju to mnie normalnie na wymioty zbiera bleee. Ale nie wkręcam sobie bo wiem że to nie możliwe, nie w tym cyklu z przesuniętą owu...

Ostatnia edycja:
reklama
Siwa to się nie dziwię, że testowałaś :-D swoją drogą niezła ta promocja....u mnie test za 9,90 albo za 11zł, nie pamiętam
To ja trzymam kciuki!

enya hej hej! :-) Od ilu lat trwa już wasza "rozłąka"?
Wiarę trzeba mieć zawsze więc nic straconego :)

Uciekam w wyro, do jutra!

Ostatnia edycja:
Aguś mój K pierwszy raz wyjechał w na początku czerwca 2011 a tydzień po jego wyjeździe zrobiłam test i okazało sie że jestem w ciąży (staraliśmy się od marca). Niestety nie udało się.Mój K zaraz po zabiegu wyjechał, z tym ze przyjeżdżał raz na jakiś czas nieregularnie. W październiku łykałam jeszcze antyki bo bałam się powtórki, no i działać zaczęliśmy w grudniu - bobosexy były prawie codziennie i nic...Od lutego mój K ma pracę stałą i może przyjechać tylko na weekend raz na miesiąc mniej więcej, no i miesiac wakacji i miesiąc w grudniu. W kwietniu po monitoringu cyklu znowu zaszłam w ciążę i coś znowu poszło nie tak bo ją straciłam tym razem bardzo szybko. No i od tego momentu kicha totalna. W ogóle nie trafiamy chociaż K był na 3 tyg na wakacje na urlopie a mnie akurat płodne zaczęły się po jego wyjeździe i tylko mam nadzieję że w grudniu też sie nie rozminiemy. Ale i tak boję się że coś ze mną jest nie tak i odrzucam te ciąże....No ale chciałabym chociaż teraz zajść a potem zobaczymy!!!
A u Ciebie jak to wygląda???

Angel z tymi testami to np u mnie dziwna sprawa, bo 2 razy w cyklu wychodzą mi pozytywne i to przez mniej wiecej 2 dni więc u mnie chyba się średnio sprawdzają;-)

Dzisiaj w nocy zmarł tata mojej przyjaciółki - przegrał 2 letnią walkę z rakiem.....Czasami to przerąbane jest to życie...

Siwa spokojnie - oddychaj!!!!:-D Chociaż łatwo mówić, trudniej zrobić, ja w niedzielę chcę testować i też już nogami przebieram bo mimo iż marne szanse to doczekać się nie mogę:-)

Ostatnia edycja:
enya hello pewnie mnie nie kojarzysz bo zmieniłam avatar:-) pisałyśmy na cpp.Nawet wtedy mój O też wyjezdzał do Danii i tak się pocieszałyśmy nawzajem:-Dkochana też u mnie bywają takie długie cykle teraz nawet ostatnio 50dni czekałam:-(ja narazie testy sobie odpuszczę samą tempką się zajmę:-)pozdrawiam

enya hello pewnie mnie nie kojarzysz bo zmieniłam avatar:-) pisałyśmy na cpp.Nawet wtedy mój O też wyjezdzał do Danii i tak się pocieszałyśmy nawzajem:-Dkochana też u mnie bywają takie długie cykle teraz nawet ostatnio 50dni czekałam:-(ja narazie testy sobie odpuszczę samą tempką się zajmę:-)pozdrawiam

No faktycznie nie poznałam:) Super że tu też trafiłaś!!!:-) Mój K ma przyjechać 07.12. i zostać do 06.01. a ja już przebieram nogami i nie mogę się doczekać!!! Niestety w listopadzie nie da rady więc tym bardziej on wyposzczony, ja wyposzczona....Iskry będą leciały!!! Ja na regulację cyklu brałam 2 cykle dupka od 20-25 dc a potem lutkę tak samo. I pomogło!!! Niestety po ostatnim poronieniu znowu mi się pofikało. Spróbuj mierzyć tempkę bo to dużo daje, tylko tyle że Ty tak ja chciałabyś wiedzieć kiedy może być owu a z tym trochę gorzej.....:confused:

enya
mój K wyjechał gdzieś w maju 2007 roku i do tej pory jest. Z przyjazdami tez bywa różnie, zalezy jak ma pracę ustawioną ale średnio jest raz na miesiąc-półtora i max tydzień (ostatnio 3 dni).
Miałam kiedyś do niego jechać ale akurat zaszłam w ciążę i nici z tego, a teraz mamy dom i nie mam jak bo domu też trzeba doglądać więc skazana jestem (chciał nie chciał) na takie cuś :-(
Był czas, że stanowczo twierdziłam , że nie chce drugiego dziecka bo przecież syna praktycznie wychowuje sama i nie wiem czy to dobra decyzja aby teraz pojawił sie drugi maluch.....po prostu nie wiem czy sobie poradze :confused: Ale nie chce też by synu został sam.

Przykro mi z powodu taty przyjaciółki.....
[*]

Asienka kurcze ale co mu dokładnie? grypa ? angina ? Mam nadzieje, że nocke przespaliście dobrze.

U mnie cisza :tak:
Ale coś czuje, że się @ zbliża :-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)

u mnie cisza, testu rano nie robiłam bo mi sie nie chciało;p

poczekam moze jutro albo w sobote zrobie jak mnie nie zaleje ;)

szyjka bez zmian śluź tez ;p

jakoś tak jestem bez nadzieji,
pokłociłam sie z D i jestem bez humoru !!!

dzisiaj gryze wrrr...

reklama
hej kochane,

w sumie wpadłam się przywitać życzyć miłego dnia

fiolecik, trzymam kciuki za wizytkę, musi być dobrze

Siwa, głowa do góry, jutro będzie lepiej

Asienka zdrówka dla Małego

i

Mou, wszystkiego najlepszego, spełnienia najpiękniejszego marzenia i wielu lat miłości i szczęścia z okazji Waszej 10-tej rocznicy :-) tort_roze.jpeg

Do góry