enya81
Fanka BB :)
Asienka, Dotkass dziękuje :-)
Teraz może będzie widać mój suwaczek
Z synem nam się udało w dłuższej przerwie świątecznej może i tym razem też tak będzie
Witaj Aga! Hihi to ja to ja!!!!:-) Mój też za granicą i też mamy problem wstrzelenia się w sedno Witam Cię i cieszę się że mamy wspólny temat starankowy-doskokowy:-);-)Popatrz na moje wykresy - to dopiero jest hardcore!! Nam, odkąd mój K wyjechał udało sie tak naprawdę trafić może ze dwa razy w sedno przy czym raz prawie się udało ale ciąża się nie utrzymała.Problemem są u mnie nieregularne cykle, bo jak szykuję się na owu wcześniej to jest później, a jak myślę że będzie później to jest wcześniej - a u mnie to aż 5 dni różnicy a mój K przyjezdża na 3 góra 4.
Angel a jakiej długości masz cykle??? Bo mój rekord to 50 dni więc nic mnie nie zdziwi
Dorotka ale masz super też brzunio - rany ja też chcę!!!!!Piękny
Mou masz bardzo wysoką tempkę więc ja mam jedno wytłumaczenie -owu Ci się przesunęła, zaciążyłaś i teraz musisz tylko poczekać:-) A plamienie??? Niektóre miały i tak były w ciąży!!! Co do tego znajomego ja nie muszę daleko szukać z takimi historiami bo moja koleżaneczka z pokoju jest dokładnie taka sama. I wiecie co - po konsultacjach z innymi osobami stwierdziłam że po prostu jest zazdrosna i tyle. Wkurwia mnie tylko że wpierdziela się w moją pracę bo chce się wykazać że robi chyba wszystko w tej firmie a wiedzą niestety nie grzeszy więc czasami pierdzielnie taką głupotę że śmieje się z niej w duchu. No ale ja geba jestem i nie odezwę się bo wiem że ona mnie przegada i obsmaruje (mocna w gębie jest) a ja się nie bedę umiała obronić....;-)Więc widzisz są jarzyny i buraki!!!! PS. Mam nadzieję że to nie o mnie chodzi???
Pajka na ćwiczenia to chyba jeszcze ze wcześnie???
Siwa napisałam Ci wiadomość na enpr na priwie. Mam nadzieję że jednak Ci się udało teraz i te badania nie będą potrzebne....
A u mnie nic a nic,kłuje mnie tylko prawy jajnik i to często, kłuje mnie czasami w spojeniu łonowym (tego jeszcze nie miałam) i mam mega wrażliwe brodawki - ale to w II fazie mój częsty objaw. W pracy drażni mnie tylko cholernie zapach kawy, której w ogóle nie piję ale teraz jak koleżanka mieli w pokoju to mnie normalnie na wymioty zbiera bleee. Ale nie wkręcam sobie bo wiem że to nie możliwe, nie w tym cyklu z przesuniętą owu...
Ostatnia edycja: