reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

kinga nie zwracałam uwagi na śluz jeszcze wczoraj po przytulankach to ogólnie czuje mokro:-D szyjka nigdy nie badałam,więc nie wiem:confused: chciałabym aby się udało ale tak to jest jak się planuję to nici.....

reklama
Hejka :)
Właśnie wróciłam od kumpeli. Ona też się stara już ze 3 lata albo lepiej. Tyle że ma policystyczne. Decydują się na invitro w końcu. Tylko zastanawiają się czy w PL czy w UK. Ceny już się tak nie różnią, a jak jeszcze doliczyć urlopy i loty to wyjdzie na to samo.
Też miała nadzieję że się udało bo też jej się @ spóźniała... i też tak jak u mnie hehe. Bo zawsze miała regularne mimo torbieli.

Z clomidem jej się nie udało, a ładnie jej jajeczka się uwalniały. Ciekawe. Mam nadzieję że invitro ich nie zawiedzie...

Angel - a mierzysz z rana zanim wstaniesz???

I wiesz, my ty już stare staraczni (np Kinia i ja) wiemy kiedy owu, bez testów. Tylko dzięki obserwacji, wykresom, i własnym odczuciom. Po pewnym czasie już się to wie... Tobie życzę, żebyś się nigdy nie dowiedziała he he he, albo raczej żebyś nie musiała :-)

Asia - zdrówka dla synka :tak:

mou tak codziennie nastawiam budzik na 7 żeby zmierzyć bo różnie wstaje:-) ja też musiałam się troszkę postarać o synusia trwało to rok.A zaszłam jak sobie już odpuściłam:-D

u mnie był chwile sluz ciągnący teraz przeźroczysty i taki jak woda nie klei sie nic..

dziewczyny robie sobie nadzieje.. zaje.... duża...

nie kuje mnie nic.. raczej ciągnie lewy jajnik nic cycki normalne są nawet D sprawdzal ;p i mowi ze takie normalnie a nie okresowe ..

reklama
Do góry