reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
mou no nie dopytałam z tego wszystkiego
ja myślę że to ten krwiak, bo te plamki są bardzo bardzo delikatne takie kakaowe, a nie czerwone, poza tym najwięcej tego wypływa jak wypływa tabletka... staram sie nie martwić

laski trzymam za was kciuki

dziś w nocy niunia zaczęła krzyczeć mamusiu, mamusiu, przytul mnie!!!
Wchodzimy do jej pokoju, a ona że chce do nas, bo jej życzenie się spełniło. Wzięliśmy robala. No i niunia zaczyna się chichrać i opowiada...
wczoraj jak chłodziłam syrenę (czyli moczyła ją w umywalce) miałam życzenie, i ono się spełniło. Przyleciał do mnie w nocy żółty kwadracik który mnie opryskał i wydawał takie dźwięki ... łuuuuoooo, czyli wydawał dźwięki łołowe. A teraz zamknij drzwi tatusiu, żeby kwadracik tu nie przyleciał, i żeby mnie nie opryskał, i trzymaj moje stópki, to on nie przyleci...

Ja nie wiem skąd te maluchy maja taką wyobraźnię... :-D
:-D:-D:-D, mojej ostatnio śniło się, że siku z sedesu wylatywało i było tak fajnie (Ona :-D ja :szok::confused:)

Siwa, i Wy się doczekacie brzucholków, ja Wam ślę brzuszkowe fluidki :tak:

fiolecik Ty już niedługo brzunio zobaczysz :-) i trzymam kciuki za Ciebie, za Was :tak:

witam dziewczynki
mam chwilkę więc zaglądam

Siwa tulam mocno ale i na Ciebie przyjdzie czas:)

Mou a Ty mierzysz tempkę cały cykl czy tylko pod koniec? bo przy torbieli to raczej nie miałabyś skoku tempki. A jak szyjka? wysoko bo czy otwarta czy nie to nie pytam bo ja na początku miałam otwartą a w ciąży byłam. No i kicha z tym kumplem...

Fiolecik mam nadzieję, że to plamienie to nic groźnego kiedy mykasz do lekarza?

Dotkass
śliczny brzuś

ja ogolnie od dzisiaj zaczęłam delikatnie ćwiczyć bo jednak brzuch mnie jeszcze pobolewa i jak lekarz da zielone światelko zacznę ćwiczyć mocniej a wizytę mam 25 października.
Dzisiaj jestem cały dzień sama już bez pomocy i... dobrze mi z tym :-Dmam wszystko poukładane :tak:a teraz idę układać ze starszakiem puzzle

Pajka - ja w ogóle nie mierzyłam, ale jak mi się spóźniła @ to z ciekawości musiałam zmierzyć. A szyjka jest raz wysoko, a raz średnio, twarda, opuchnięta. Tak popatrzyłam na wcześniejsze wykresy, i tempka w dniu @ nigdy nie była taka wysoka nawet w ciągu dnia.

Co do badań to nie dzwoniłam jeszcze do lekarza. Jutro jednak zadzwonię, jak jutro nie będzie @ albo plusika, to będzie znaczyło że to już troszeczkę za długo się u mnie przeciąga.

Mykam po niunię i do sklepu.

Dotka - moja cały czas o siusiach gada, kilka razy powiedziała M że ma kupę na głowie, i to jest dla niej najzabawniejsze. Wariat mały. Coraz rzadziej tak mówi, bo jej zwracamy uwagę... na szczęście słucha.

a najlepsza jest jak mówię że idę do toalety, a ona się pyta: na kupkę, siusiu i bączki???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to tak jak u mnie z tą szyjką masz różnica jest taka że mam 36,2! :///
koniecznie idz do ginekologa bo może cosik sie dzieje.
Ja tez czekam do końca tygodnia a jak @ nie bedzie to idę... za długi ten cykl u mnie juz

reklama
Mou, :-D:-D:-D moja jak ktoś idzie do toalety się pyta "co robisz?", jakiś czas temu padało jeszcze pytanie na odpowiedź o siku: "a śmierdzące?" (i śmiech) :-D

Pajeczko, ja też mam wizytę 25 :-):tak:

Do góry