reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam
Wiem, że ciężko jest się "wbić" w stare towarzycho na forum (przerabiałam to nie raz ;) ) ale co tam, ryzyk fizyk :tak:
Mam już synka Huberta, teraz chyba czas na siostrzyczkę dla niego ;) Mam zwiększony problem w tym względzie, gdyż mąż pracuje za granicą i wstrzelić się w odpowiedni moment będzie ciężko no ale cóż, zobaczymy :)
Mam nadzieje, że nie pogonicie mnie stąd :sorry:

reklama
Witam nowa koleżankę, też jestem swiezynka!:-)
aga - moje ostatnio cykle tez niestety byly uzaleznione od wyjazdow malza w delegacje!:sorry:
MOU - wesola ta Twoja corcia, moj narazie takowych tematow nie przerabia. Myślę, iz jeszcze jest za maly, choc pewne rzeczy go juz fascynuja!:-D:szok:
Dotkass - :-D:-D:-D

Asienka, Dotkass dziękuje :-)
Teraz może będzie widać mój suwaczek :)
Z synem nam się udało w dłuższej przerwie świątecznej :-D może i tym razem też tak będzie

witaj agamemnon, własnie chciałam napisać to co dotka

siwa no czuje się ok, tylko brzuch mnie czasem pobolewa, w sumie nie powinien biorę 9 rozkurczowych tabletek dziennie

pajka mam wizytę w czwartek, od razu z usg, żeby sprawdzić krew i kosmówkę - ech żeby już było ok

fioletowa, dzięki :) Na pewno będzie wszystko dobrze :tak:

Ja troszkę obawiam się swojego stanu zdrowia jeśli byłabym w ciąży....mam usunięty woreczek żółciowy (który właśnie zaczął mnie boleć w 1 ciąży), synu wykrzywił mi żebra po lewej stronie, więc nie wiem co tym razem mogłoby mi się trafić :-D
@ mam dostać w tym tyg (w zasadzie dziś jest ten dzień) więc zobaczymy :tak:

hehe ja też po woreczku mam wspomnienia... głownie ze szpitali i oddziałow ratunkowych ;-) pierwszy atak miałam w ciazy w swoje 30. urodziny ;-) a jak mały miał rok to mi go w końcu usunęli
tym się nie martwię, w końcu nie mam już czym ;-)

O widzisz, to też masz braki w organiźmie ;-) Mnie atak nie chwycił, sama się zapisałam na zabieg bo już mnie nawet po zwykłej wodzie bolał. Dobrze, że poszłam bo wyciągnęli mi 12 kamieni po 2cm średnicy :szok:

Witaj Aga :)

Ja też jak dziewczyny od razu chciałam wspomnieć o Enyi :tak:

Kinga - no jak jutro @ nie przyjdzie to dzwonię do lekarza i tyle. Ale obawiam się że się rozkręci jednak. Śluz mi się zaczął ciągnąć, jak BJ. To zawsze był objaw dzień przed małpiszonem :confused2:

reklama
Do góry