reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam
Wiem, że ciężko jest się "wbić" w stare towarzycho na forum (przerabiałam to nie raz ;) ) ale co tam, ryzyk fizyk :tak:
Mam już synka Huberta, teraz chyba czas na siostrzyczkę dla niego ;) Mam zwiększony problem w tym względzie, gdyż mąż pracuje za granicą i wstrzelić się w odpowiedni moment będzie ciężko no ale cóż, zobaczymy :)
Mam nadzieje, że nie pogonicie mnie stąd :sorry:

reklama
Witam nowa koleżankę, też jestem swiezynka!:-)
aga - moje ostatnio cykle tez niestety byly uzaleznione od wyjazdow malza w delegacje!:sorry:
MOU - wesola ta Twoja corcia, moj narazie takowych tematow nie przerabia. Myślę, iz jeszcze jest za maly, choc pewne rzeczy go juz fascynuja!:-D:szok:
Dotkass - :-D:-D:-D

Asienka, Dotkass dziękuje :-)
Teraz może będzie widać mój suwaczek :)
Z synem nam się udało w dłuższej przerwie świątecznej :-D może i tym razem też tak będzie

witaj agamemnon, własnie chciałam napisać to co dotka

siwa no czuje się ok, tylko brzuch mnie czasem pobolewa, w sumie nie powinien biorę 9 rozkurczowych tabletek dziennie

pajka mam wizytę w czwartek, od razu z usg, żeby sprawdzić krew i kosmówkę - ech żeby już było ok

fioletowa, dzięki :) Na pewno będzie wszystko dobrze :tak:

Ja troszkę obawiam się swojego stanu zdrowia jeśli byłabym w ciąży....mam usunięty woreczek żółciowy (który właśnie zaczął mnie boleć w 1 ciąży), synu wykrzywił mi żebra po lewej stronie, więc nie wiem co tym razem mogłoby mi się trafić :-D
@ mam dostać w tym tyg (w zasadzie dziś jest ten dzień) więc zobaczymy :tak:

hehe ja też po woreczku mam wspomnienia... głownie ze szpitali i oddziałow ratunkowych ;-) pierwszy atak miałam w ciazy w swoje 30. urodziny ;-) a jak mały miał rok to mi go w końcu usunęli
tym się nie martwię, w końcu nie mam już czym ;-)

O widzisz, to też masz braki w organiźmie ;-) Mnie atak nie chwycił, sama się zapisałam na zabieg bo już mnie nawet po zwykłej wodzie bolał. Dobrze, że poszłam bo wyciągnęli mi 12 kamieni po 2cm średnicy :szok:

Witaj Aga :)

Ja też jak dziewczyny od razu chciałam wspomnieć o Enyi :tak:

Kinga - no jak jutro @ nie przyjdzie to dzwonię do lekarza i tyle. Ale obawiam się że się rozkręci jednak. Śluz mi się zaczął ciągnąć, jak BJ. To zawsze był objaw dzień przed małpiszonem :confused2:

reklama
Do góry