reklama
K
Kinga85
Gość
Cześć Wam... ale jestem w ciężkim szoku!
Wczoraj się dowiedziałam że kuzynka mojej koleżanki nie urodzi dziecka.... żywego :-(zostało jej 2 tygodnie do końca i dziecko zmarło. Na dodatek cały czas ma synka w brzuchu bo nie mogą zrobić cesarki z jakichś przyczyn!!! Próbują wywołać poród!. Umarłabym razem z tym dzieckiem gdyby mnie to spotkało. Ponoć dziewczyna jest w przeraźliwym stanie :-( Na szczęście ma córeczkę, i to ją przy życiu trzyma... to jest koszmar nad koszmarami. Łzy same mi się cisną do oczu :-(
co za tragedia.... ;((((( aż się płakać chce no...... przykro mi bardzo...
Witam Was
dziś w domku siedzę bo mam wolne.
M w warszawie. Fiol w zerówce a ja sama
ale pocieszam się że wypłata jest wiec skocze na zakupy.
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hej kochane,
Kinia, udanych zakupów :-)
ja już po porannym spacerku do sklepu po świeże bułeczki, bułki maślane i drożdżówkę z budyniem, lecę zaraz sobie pyyyyszne śniadanko zrobić, ale musiałam najpierw się z Wami przywitać i życzyć miłego dnia, ja dziś sama, bo Ami w przedszkolu, R w pracy, więc leżę do góry brzuchem i śpię, miałam jeszcze ogarnąć trochę w domu, ale nie wiem czy znajdę na to chęci i siły
Kinia, udanych zakupów :-)
ja już po porannym spacerku do sklepu po świeże bułeczki, bułki maślane i drożdżówkę z budyniem, lecę zaraz sobie pyyyyszne śniadanko zrobić, ale musiałam najpierw się z Wami przywitać i życzyć miłego dnia, ja dziś sama, bo Ami w przedszkolu, R w pracy, więc leżę do góry brzuchem i śpię, miałam jeszcze ogarnąć trochę w domu, ale nie wiem czy znajdę na to chęci i siły
K
Kinga85
Gość
Dotka Ty tak samo sama dziś jak ja....
smacznego śniadanka!
odpoczywaj!
smacznego śniadanka!
odpoczywaj!
Hejka
a ja za 15 minut mykam odprowadzić dziecię do przedszkola pozbędę się małego wariata na trochę hi hi, to będę mogła chałupkę ogarnąć w spokoju.
Katar mnie dzisiaj dopadł, mam nadzieję że się nie rozkręci na dobre.
a ja za 15 minut mykam odprowadzić dziecię do przedszkola pozbędę się małego wariata na trochę hi hi, to będę mogła chałupkę ogarnąć w spokoju.
Katar mnie dzisiaj dopadł, mam nadzieję że się nie rozkręci na dobre.
Dotkass
odprowadziłam gadzinę moją i mam spokój. Ale choćby nie wiem co, tak bardzo mi się nie chce sprzątać, że chyba odłożę to na potem. Jestem połamana. Źle się czuję, ale to nie przeziębienie raczej. Kataru już nie ma, ale czuję się osłabiona - jak przez lufcik hehe Jestem rozdrażniona jakbym miała mega PMS. A wypiłam z rana napój energetyczny co by się trochę pobudzić. I nic. Nawet półgodzinny spacer do i z przedszkola nie pomógł. Chętnie bym poszła spać, ale wiem że jak się obudzę to będę jeszcze bardziej zmęczona. Ja już tak mam odwrotnie koszmarrrrr.
No i narobiłaś mi smaka Dotka!!! zahaczyłam o sklep po drodze i jak poczułam świeże pieczywo to mi kiszki marsza zagrały! A ja pieczywa nie jadam. Ale ten zapach... i bagietka sama mi wskoczyła do ręki, a potem na bagietkę wskoczył upieczony Mkowi boczuś, a na boczuś wskoczyła musztarda he he i tak oto dietetyczne śniadanko gotowe, i prawie już pochłonięte może po tym się lepiej poczuję?
Pajkaa - kiedy się rozpakowujesz? Czujesz już że "TO" nadchodzi???
Dotkass
Mou, mmmm...aż poczułam ten zapach bagietki i słyszę już jej dźwięk przy krojeniu, łamaniu...
W UK pieczywo jest tak do d... że szok. Na szczęście w niektórych sklepach mają fajne pieczywo, i w tym moim lokalnym sklepie pieką na miejscu bułeczki i bagietki i jeszcze takie tam. No i bagietki i bułeczki są NIEZIEMSKIE, PRAWIE TAK DOBRE JAK NASZE DAWNE POZNAŃSKIE ... ups niechcący dużymi mi się pisało, ale nie chce mi się już zmieniać
reklama
A! właśnie - wczoraj była fajna promocja na mięcho. Łopatka wieprzowa 1,50! na kilogram, toż to w PL nie ma łopatki za 7zł! Kupiłam 6 kilo he he. Trafiło mi się bo za 10 dni będę wędzić szynki i chciałam kupić jakieś mięso do peklowania, i proszę jak mi się trafiło trzy godziny później postanowiłam pojechać i dokupić. Nie było ani jednej sztuki. A facet mówił że cała ciężarówka była no... i w ciągu kilku godzin ludzie wykupili kilka ton mięcha 2 kilo zmieliłam na mielone, a 4 kilo pójdzie się wędzić. Mniam Już się pekluje w... suszonych żurawinach i pomarańczach, goździkach, rozmarynie razem z innymi ziołami i czosnkiem. Zapach w lodówce jest nieziemski.