reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

a ja chyba zaciazylam albo chora na cos jestem, wczoraj wieczorem ogladalam film na komputerze i sie nie przejelam tym ze cos ze mnie cieknie bo calyczas leci ze mnie bialy rzadki sluz w duzej ilosci,ale kiedy poszlam do lazienki za potrzeba zobaczylam duza plame brazowa na bieliznie,byl to jednorazowy wyczyn mojego organizmu do teraz nie mam nawet ani jednej plamki ale ciagnie mnie strasznie prawy jajnik tak ze nieraz jest nawet spontaniczny bol az mi slabo sie robi i musze na chwilke usisc i przycisnac miejsce w ktorym znajduje sie jajnik wowczas bol stopniowo odpuszcza, w tym momencie to mnie jedynie tak pulsujaco kluje prawy jajnik,lewego wogole nie czuje.
Sutki mam bardziej wrazliwe a zwlaszcza lewej piersi az takie dziwne uczucie swedzenia razem z pieczeniem ciezko mi doslownie okreslic to pokrecone jest troche:confused:

reklama
fiolecik, spokojengo i szybkiego audytu :tak:

Zoi, ja miałam takie plamienie 20 dc, więc wszystko możliwe :-) to czekamy i zobaczymy co z tego wyszło :tak:
Dotka ja mam nawet odczucie ze wlasnie mi sie udalo ale juzraz tez bylam pewna ze zafasolkowalam a tescik pokazywal (-) wiec dlatego nie chce sie napalac jak i nie chce negatywnymi wynikami katowac meza ktory coraz bardziej tym sie przejmowac zaczal i obserwuje mnie chyba bardziej niz ja sama siebie.
Jak to sie okaze fasolka to bede najszczesliwsza osoba na swiecie majac dwa swoje okruszki wymarzone oczywiscie jeden okruszek bylby troche mniejszy :-)
Jak nawet okazalo sie ze zaskoczylam to dowiem sie o tym w Polsce ale postaram sie wowczas podzielic informacjami jak mnie mama pusci do swojego lapka :-D

dobrej nocki i oczywiście, powtórzę się nie raz, ale stosunkowo udanej :-)
ogorek.jpg

dobrej nocki i oczywiście, powtórzę się nie raz, ale stosunkowo udanej :-)
Zobacz załącznik 497368

zboczek numberos unos he he eh :-D

Zoi - życzę z całego serducha dwóch kreseczek! ...ale... no właśnie ALE. Nie nakręcaj się, bo potem rozczarowanie większe. Wiem po sobie :tak: tyle że mam szczerą, najszczerszą nadzieję, że te objawy to to czego pragniesz - jak najbardziej! Nauczyłam się jednak nie nakręcać, bo było kilka takich końcówek miesiąca, że albo cień na teście, śluz zupełnie inny niż zwykle, szyjka jak z kosmosu, sutki nie do dotknięcia, całe piersi w żyłach takich że krew do transfuzji można by pobierać, mdłości, zgaga, wstręt do niektórych potraw, plamienia implantacyjne, spadki temperatury implantacyjne... a na koniec miesiąca minus taki, że aż mi się w oczy wredny śmiał.

A wiesz czemu to piszę??? Bo jesteś na takim etapie - na którym ja byłam, i ten etap był najgorszy - dla mnie. Wydawało mi się że już tyle czasu minęło, że to już musi być mój czas. Ale nie był. Dalej podkreślam, że życzę aby to był Twój czas!!!! :tak::tak::tak: ... ale z drugiej strony, czuję w Twoich wypowiedziach i objawach ogromną desperację.

....boscheee - jak ja Ci życzę ciąży, ale tak bardzo nie chcę żebyś się rozczarowała, tak jak ja - nie jeden raz.

Bądź żesz Ty w ciąży, i daj jakiś znak że te objawy są prawdziwe!!!

No nie wiem... mam nadzieję, że jakoś wytrwasz do testowania, i oby był tam plusik :tak:

heloł
audyt to ściema
szef nas kolejny raz wk...wił - powiedział jednemu koledze że diety na targi są obcięte [o 12 euro na dzień] mimo że ustawowe sa minimalne
za 30 euro na dzień to ja z domu nie wychodzę - niby fajnie 30 euro, ale ja tam k...a muszę jeszcze obiad i kolację zjeść po 10-12 godzinnym ciężkim dniu, po tłumaczeniu bełkotu drugiego [często pijanego] szefa, a na targach za 30 euro to ja zjem frytki z ketchupem, kurde głupia kawa tam kosztuje 5 euro - no way - targi są w październiku, nie dostanę pełnej diety, nigdzie nie jadę

a ja tam jestem pewnia że to znowu ciąża u mnie nie bedzie.... i czekam już na nast cykl i monitoringi! o
nie nakrecam się. miałam jeden dziś świrowania ale potem gume popuściłam i czuje spokój:) jestem szczęśliwa! :blink:

reklama
Do góry