reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

tak teścik w domu jest
a teraz znów mnie boli brzuch jak na @
więc pewnie jutro będę chlać ;-)

mou fajnie z powodu dentysty i z powodu poprawy - ja tez już nie mogę nic wycisnąć, a do niedawna też mogłam, więc chyba faktycznie bromek działa
żeby tak zadziałał konkretnie...

spać mi się chce, serio, ale zgona złapałam...

reklama
Fioletowa - ja się cieszę że casta pomaga bez silniejszych środków. Ja uwielbiam wieczorami jak oglądamy filmiki, i jak niunia już śpi posiedzieć z lampką winka czerwonego. Nie wiem czy bym dała radę łączyć wino z bromergonem he he he. To się nie tyczy ciąży i karmienia potem, bo w ciąży wypiłam dokładnie - łyka szampana w sylwestra i to by było na tyle. I to było 14 dni przed planowanym terminem porodu. Nawet nie będę pisała jakie sensacje miałam po tym jednym łyku! ZGAGA GIGANT!!! Czułam jakby jakiś kwas mi cały przełyk razem z mostkiem wypalał. Koszmar nad koszmarami. A najlepsze są tutaj położne, od których słyszałam żeby nie pić w ciąży, a wino czerwone tylko od czasu do czasu. Jak mówiłam że nawet nie patrzę na półki z winami to się dziwiły... no cóż, co kraj to obyczaj... (a miałam 3 różne położne - bo 3 razy poradnię zmieniałam, i każda mówiła to samo)

ha ha ale się rozpisałam :-D a dążyłam w sumie do tego, że z tego co pamiętam to dwa tutejsze osobniki zaciążyły przy casta... Pajeczka i Doteczka hi hi

oj nie tylko z byłych koleżanek też dwie co najmniej

ech a ja 2 godziny przed koncem roboty dostalam mega tlumaczenie - niby jedna strona a takie słownictwo że się zastrzel
oczywiście na wczoraj, a lepiej na przedwczoraj ;) ale ogarnęłam i zaraz do domu :-D

miłe moje życzę Wam miłego weekendu, ja czekam już na znajomych i jak przyjadą myk do sklepu u grill, co prawda pogoda taka sobie, ale ciepło jest, a jak zacznie padać to zawsze możemy się przenieść pod zadaszony taras...strasznie naszło mnie na sałatkę z rukolą i MUSZĘ kupić, oby była, nie daruję sobie jej

Witam kobitki.
Mam mało czasu..pełno roboty. Mała jest chora-katar,kaszel,temp :(
Za 4 dni minimum powinnam dostać @. a dzisiaj jakiegos plamienia dostałam...znowu robie sobie nadzieje.

znikam na jakiś czas z bb.
w razie czego macie do mnie nr kom. i fb.

stało się coś.
:-(
ale nie chce pisać tu co dokładnie..
wrócę na pewno. pamiętajcie mnie

hej
kinga tulę, trzymaj się cokolwiek się stało

a ja testa nie zrobiłam, rano już miałam wszystko przygotowane, patrzę a tu plamienie, więc stwierdziłam że nie ma sensu :/

reklama
Hejka dziewuszki :)

Fioletowa! o kurczę! mam nadzieję że się nie rozkręci ! W razie gdyby jednak się rozkręciło, to zobacz jaki piękny cykl, jak w zegarku wręcz :tak:

Kinga... :-( ja również tulam. Przykro mi i czekamy na Ciebie. Daj znać czasem na priv co?

Do góry