reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

akurat będę w aptece to zobaczę po ile jest casta, i zobaczę ile bym musiała dokupić, do tego co mam
nie wiem za to jak przesyłka, ale to chyba nie będzie drogie

reklama
Fioletowa - to wiesz co.. wyślij mi tylko te co masz. A przesyłka to nie więcej jak 5 zł. Nie wysyłaj mi w pudełku tylko same listki. Sprawdzałam i jedno opakowanie to ok. 13zł.
Tak więc nie opłaca mi się za bardzo, bardziej opłaca mi się angielską wersję, bo za 100tbl zapłacę ok 6 funtów. Ale jak nie potrzebujesz tych swoich to chętnie odkupię :tak: to sprawdź jak będziesz miała czas ile masz i podaj mi maila na konto PP

Fioletowa - a mogę mieć do Ciebie przeogromną prośbę??? :huh: skoro masz konto paypalowskie... to czy mogłabyś kupić mi coś i wysłać??? Pliissss :sorry2: zapłacę Ci jak tylko podasz mi na priva swój zarejestrowany mail paypalowski. Nie mogę tu w UK dostać przyprawy do kiszenia ogórków. Jak byś mogła z 5 paczuszek mi kupić... za wszystko zapłacę z góry oczywiście :tak: Rzadko udaje mi się spotkać kogoś komu mogę na PayPala wysłać pieniążki. Np. coś takiego ale tak naprawdę obojętne mi jest Przyprawa do ogórków kwaszonych. Appetita – Portal PR - 24PR

ja zamawiałam z tej apteki rewelacja, szybka wysyłka, nie wiem jak ceny w aptekach, bo tu to jakiś meksyk zacofanie totalne, albo nie mają takich rzeczy, albo na siłę chcą wcisnąć coś "podobnego"...jak policzyłam waszkę, którą muszę zalać, żeby pojechać do apteki ok 20 km w jedną stronę to stwierdziłam, że opłaca mi się zamówić, tymbardziej, że zamawiałam niemalże hurtowo :-D

a co do brzucha, bolał, bolał, niby małpowo, ale bardziej tak jakbym się przedźwigała :tak:;-)

Mou, mi wysłała znajoma tą luteinę, która była na końcówce ciąży...i dwa m-c później zaciążyłam...hehehe i sprawdziła się metoda "pozbądź się rzeczy po pierwszym dziecku w niewielkiej nawet części a zaciążysz", miałam jeszcze pieluchomajtki po Ami i wysłałam znajomej i 1,5 m-c później się udało...przypadek??? ;-):-D

Ostatnia edycja:
hej kochane,

Kinguś przytulam

a moje samopoczucie o niebo lepsze dziś, sama nie wiem dolegliwości minęły???

zaraz mykam na śniadanko, branie się już "pra" ;-), drugie czeka w kolejce, słoneczko świecie, musze przelecieć się na odkurzaczu, przygotować pokój gościnny, zakupki na grilla i czekam na gości :-)

miłego dnia

hej
a ja dorabiam ;-) siedzę w pracy i robię tłumaczenia dla koleżanki
nie chce mi się, ale nasza sytuacja finansowa jest taka sobie, więc trzeba coś ogarniać
mou wysłałam priva
melduję posłusznie że test kupiony czeka na jutro :-D

fiolecik, u nas też z finansami tak sobie, a zima się zbliża trzeba kupić ekogroszek ze 2 tony...ech...dobrze, że dziś ma mi wpaść jakieś zleconko, więc mam nadzieję, że i kaska wpadnie szybko, bo ostatnie zlecenie jakie miałam co Wam pisałam to już drugi m-c robię (robię nie robię...wisi, bo coś nie tak, albo brak kontaktu ze zleceniodawcą :dry:)

ech my że tak powiem mamy z pensji mniej więcej na styk, ale mamy debetu w tej chwili prawie 6 tys a trzeba z czegoś to spłacać... teraz mi wpadnie trochę za tłumaczenia, to już będzie łatwiej
planujemy sprzedać samochód i tak jakoś uzupełnimy braki, no i od września korepetycje... modle się o ciążę, bo wtedy na L4 więcej dorobię z korków
ale rzeźba jest :-(

reklama
Do góry