reklama
Fioletowa - to wiesz co.. wyślij mi tylko te co masz. A przesyłka to nie więcej jak 5 zł. Nie wysyłaj mi w pudełku tylko same listki. Sprawdzałam i jedno opakowanie to ok. 13zł.
Tak więc nie opłaca mi się za bardzo, bardziej opłaca mi się angielską wersję, bo za 100tbl zapłacę ok 6 funtów. Ale jak nie potrzebujesz tych swoich to chętnie odkupię to sprawdź jak będziesz miała czas ile masz i podaj mi maila na konto PP
Tak więc nie opłaca mi się za bardzo, bardziej opłaca mi się angielską wersję, bo za 100tbl zapłacę ok 6 funtów. Ale jak nie potrzebujesz tych swoich to chętnie odkupię to sprawdź jak będziesz miała czas ile masz i podaj mi maila na konto PP
Fioletowa - a mogę mieć do Ciebie przeogromną prośbę??? skoro masz konto paypalowskie... to czy mogłabyś kupić mi coś i wysłać??? Pliissss zapłacę Ci jak tylko podasz mi na priva swój zarejestrowany mail paypalowski. Nie mogę tu w UK dostać przyprawy do kiszenia ogórków. Jak byś mogła z 5 paczuszek mi kupić... za wszystko zapłacę z góry oczywiście Rzadko udaje mi się spotkać kogoś komu mogę na PayPala wysłać pieniążki. Np. coś takiego ale tak naprawdę obojętne mi jest Przyprawa do ogórków kwaszonych. Appetita – Portal PR - 24PR
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
ja zamawiałam z tej apteki rewelacja, szybka wysyłka, nie wiem jak ceny w aptekach, bo tu to jakiś meksyk zacofanie totalne, albo nie mają takich rzeczy, albo na siłę chcą wcisnąć coś "podobnego"...jak policzyłam waszkę, którą muszę zalać, żeby pojechać do apteki ok 20 km w jedną stronę to stwierdziłam, że opłaca mi się zamówić, tymbardziej, że zamawiałam niemalże hurtowo
a co do brzucha, bolał, bolał, niby małpowo, ale bardziej tak jakbym się przedźwigała ;-)
Mou, mi wysłała znajoma tą luteinę, która była na końcówce ciąży...i dwa m-c później zaciążyłam...hehehe i sprawdziła się metoda "pozbądź się rzeczy po pierwszym dziecku w niewielkiej nawet części a zaciążysz", miałam jeszcze pieluchomajtki po Ami i wysłałam znajomej i 1,5 m-c później się udało...przypadek??? ;-)
a co do brzucha, bolał, bolał, niby małpowo, ale bardziej tak jakbym się przedźwigała ;-)
Mou, mi wysłała znajoma tą luteinę, która była na końcówce ciąży...i dwa m-c później zaciążyłam...hehehe i sprawdziła się metoda "pozbądź się rzeczy po pierwszym dziecku w niewielkiej nawet części a zaciążysz", miałam jeszcze pieluchomajtki po Ami i wysłałam znajomej i 1,5 m-c później się udało...przypadek??? ;-)
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
witam się...
nie ma o czym gadać.... zrezygnowana jestem jak narazie
wiem ze to przejdzie
pozdrawiam was
nie ma o czym gadać.... zrezygnowana jestem jak narazie
wiem ze to przejdzie
pozdrawiam was
Dotkass
hej kochane,
Kinguś przytulam
a moje samopoczucie o niebo lepsze dziś, sama nie wiem dolegliwości minęły???
zaraz mykam na śniadanko, branie się już "pra" ;-), drugie czeka w kolejce, słoneczko świecie, musze przelecieć się na odkurzaczu, przygotować pokój gościnny, zakupki na grilla i czekam na gości :-)
miłego dnia
Kinguś przytulam
a moje samopoczucie o niebo lepsze dziś, sama nie wiem dolegliwości minęły???
zaraz mykam na śniadanko, branie się już "pra" ;-), drugie czeka w kolejce, słoneczko świecie, musze przelecieć się na odkurzaczu, przygotować pokój gościnny, zakupki na grilla i czekam na gości :-)
miłego dnia
hej
a ja dorabiam ;-) siedzę w pracy i robię tłumaczenia dla koleżanki
nie chce mi się, ale nasza sytuacja finansowa jest taka sobie, więc trzeba coś ogarniać
mou wysłałam priva
melduję posłusznie że test kupiony czeka na jutro
a ja dorabiam ;-) siedzę w pracy i robię tłumaczenia dla koleżanki
nie chce mi się, ale nasza sytuacja finansowa jest taka sobie, więc trzeba coś ogarniać
mou wysłałam priva
melduję posłusznie że test kupiony czeka na jutro
Dotkass
fiolecik, u nas też z finansami tak sobie, a zima się zbliża trzeba kupić ekogroszek ze 2 tony...ech...dobrze, że dziś ma mi wpaść jakieś zleconko, więc mam nadzieję, że i kaska wpadnie szybko, bo ostatnie zlecenie jakie miałam co Wam pisałam to już drugi m-c robię (robię nie robię...wisi, bo coś nie tak, albo brak kontaktu ze zleceniodawcą )
ech my że tak powiem mamy z pensji mniej więcej na styk, ale mamy debetu w tej chwili prawie 6 tys a trzeba z czegoś to spłacać... teraz mi wpadnie trochę za tłumaczenia, to już będzie łatwiej
planujemy sprzedać samochód i tak jakoś uzupełnimy braki, no i od września korepetycje... modle się o ciążę, bo wtedy na L4 więcej dorobię z korków
ale rzeźba jest :-(
planujemy sprzedać samochód i tak jakoś uzupełnimy braki, no i od września korepetycje... modle się o ciążę, bo wtedy na L4 więcej dorobię z korków
ale rzeźba jest :-(
reklama
Dotkass
fiolecik to i tak macie super sytauacje, o naszym debecie to ja wspominać nie będę ;-)