reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou, no właśnie jakby bardziej się otwierała (przed chwilą spradziałam) wysoko to ona jest :tak:...oby małpiszon wredny nie przylazł... a kysz

reklama
Dotka - no na wykresiku owu faktycznie blisko :-) niech ta szyjka się otworzy i do dzieła... co ja gadam... hi hi! na wykresiku te "dzieła" to jak się patrzy! z tego nie może nic nie wyjść!

oj może nie wyjść :-(...zawsze są dwa wyjścia...ale wolę myśleć, że może wyjść za jakieś 9 m-cy hehehe:-D

Ostatnia edycja:
Kiedyś na pewno wyjdzie. Nie ma bata! Raz wyszło to i drugi raz wyjdzie :-)..musiałam jeszcze paracetamol wziąć. Głowa mi cały czas pęka. Ale czuję niestety że nici z tego.

Mou widzisz - przegapiłam...sorki;-)
No kurcze wyobrażacie sobie takie miesięczne posty??? Tym bardziej że mnie po 30-tce coś się porobiło, zresztą może też dlatego że nie używam już plastrów no bo staramy się o tego dzidka i libido to mi podskoczyło chyba o 500 %. Do owulacji to mogłabym minimum 2 razy dziennie. A tu chłopa nie ma i co robić??? Mój mąż kupił mi kiedyś przyjaciela ale zabronił używać aż on przyjedzie;-):-) Heh ale głupoty gadam:)
Ja i tak owu przed 22dc się nie spodziewam, a nawet myślę że może być trochę później no bo było to co było i krwawienie miałam dłużej i endometrium się trochę dłużej odbudowywało. Ale dla mnie to dobrze bo 21dc mój przyjeżdża i mam nadzieje że załapie sie jeszcze. Ale nie mam takiego ciśnienia jak poprzednio, bo jednak chyba te przeżycia dały mi trochę po dupie i boję się powtórki z rozrywki. Chciałabym tylko iść w przyszłym tyg. na USG zobaczyć czy pęcherzyk w ogóle jakiś jest. No ale wybulić kasę po to tylko żeby mieć jakąś nadzieję - bez sensu. Idziemy na żywioł!!!:-)

enya i tak trzymaj...ponoć najszybciej zachodzi się jak się "wpada", czerpcie przyjemność z tego, że będziecie razem :tak: a przyjaciela weźcie do zabawy...ja też mam fajnego czerwoniutkiego (nazywam go czerwony Rudolf :-D) zabawa ze wspomagaczami wzmaga orgazm o 1000.....% :szok: ;-):-p...hmmm..no właśnie muszę go "odkurzyć" ;-):-D:-D:-D...w sumie dostałam go chwilę przed zajściem w ciążę z Ami...i ostro wtedy się z nim bawiliśmy :happy: że ja wcześniej o tym nie pomyślałam :-p

Mou, a ja Ci nie napiszę, że mam przeczucie, że Ci się udało :-p, bo nie mam przeczucia, nawet na siebie go nie mam...trzymam tylko kciuki, żeby jednak coś z tego wyszło...z całego serducha Ci tego życzę...no i pozostaje mi tylko napisać, jeszcze nie skreślajmy do sraconych tego cyklu, bo się nie skończył :*

Ostatnia edycja:
ja już w cuda nie wierzę ale nakręciło mnie to plamienie. w razie co nocą powinno się wszystko wyjaśnić. Spróbuję zasnąć... nie daję rady z tą moją głową.Dobrej nocki :-)

kolorowych...i oby nic się nie pojawiło, no chyba że dwie krechy na teście :tak:...wody się napij i okno otwórz

buziam, ja też uciekam

enya i tak trzymaj...ponoć najszybciej zachodzi się jak się "wpada", czerpcie przyjemność z tego, że będziecie razem :tak: a przyjaciela weźcie do zabawy...ja też mam fajnego czerwoniutkiego (nazywam go czerwony Rudolf :-D) zabawa ze wspomagaczami wzmaga orgazm o 1000.....% :szok: ;-):-p...hmmm..no właśnie muszę go "odkurzyć" ;-):-D:-D:-D...w sumie dostałam go chwilę przed zajściem w ciążę z Ami...i ostro wtedy się z nim bawiliśmy :happy: że ja wcześniej o tym nie pomyślałam :-p

Mou, a ja Ci nie napiszę, że mam przeczucie, że Ci się udało :-p, bo nie mam przeczucia, nawet na siebie go nie mam...trzymam tylko kciuki, żeby jednak coś z tego wyszło...z całego serducha Ci tego życzę...no i pozostaje mi tylko napisać, jeszcze nie skreślajmy do sraconych tego cyklu, bo się nie skończył :*

Dotka czerwony???:-) No no no.....Mój jest cielisty ale na baterie - no cóż już są na wyczerpaniu....:-) Kurcze nie mogę się doczekać....Może jakąś super extra bieliznę sobię sprawię??? W sumie to już za tydzień:-) Fajnie że Ciebie też natchnęłam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane:)
Co ja widzę, jaka gorąca rozmowa,,,wybaczcie, że mnie nie ma, ale długi weekend...oczywiście kciuki za Was trzymam i codziennie podglądam wykresiki....
Jutro postaram się odpisać....

Do góry