Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Mou, no właśnie jakby bardziej się otwierała (przed chwilą spradziałam) wysoko to ona jest ...oby małpiszon wredny nie przylazł... a kysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
enya i tak trzymaj...ponoć najszybciej zachodzi się jak się "wpada", czerpcie przyjemność z tego, że będziecie razem a przyjaciela weźcie do zabawy...ja też mam fajnego czerwoniutkiego (nazywam go czerwony Rudolf ) zabawa ze wspomagaczami wzmaga orgazm o 1000.....% ;-)...hmmm..no właśnie muszę go "odkurzyć" ;-)...w sumie dostałam go chwilę przed zajściem w ciążę z Ami...i ostro wtedy się z nim bawiliśmy że ja wcześniej o tym nie pomyślałam
Mou, a ja Ci nie napiszę, że mam przeczucie, że Ci się udało , bo nie mam przeczucia, nawet na siebie go nie mam...trzymam tylko kciuki, żeby jednak coś z tego wyszło...z całego serducha Ci tego życzę...no i pozostaje mi tylko napisać, jeszcze nie skreślajmy do sraconych tego cyklu, bo się nie skończył :*