reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Moniś - moja mama teraz płacze a ja staram się być twarda. No nic. Kiedyś sę uda, a dzisiejsza sytuacja uświadomiła mi jedno. Kolejny test zrobię w 15 dniu po owilacji, nie wcześniej. Dziś dostałam po dupie na maxa. Wystarczy mi lekcji.

reklama
SOl to Ty!!! ;)))))))))))))) ale czad ciesze się bardzo że cie widzę wiesz
Dziekuje kochanie. tak myślałam że pozytyw
dziś bobosexy na calego :-)

Powodzenia dla wszystkich ;-)
[/QUOTE]

Mou Moze to krwawienie przypadajace na dzien miesiaczki.
Sluchaj moja mama miala w ciazy normalnie okres.Ostatnio nawet z nia o tym rozmawialam.Mowila ze miala normalny jak zawsze a jednak ciaza byla.I donosila.
I jeszcze jedno,ja kilka dni po pozytywnym tescie,dostalam mocnych plamien,brazowa krew,plakalam bo myslalam ze poronilam,pojechalam na drugi dzien do gina,nie poronilam,gin mowila ze takie plamienia sie zdarzaja,ale dala mi Luteine,mialam takie plamienia jeszcze przez tydzien.I zobacz mam coreczke,pomimo takich plamien.

Ja po prostu niewierze ze test byl wadliwy,zrob jutro test z rana,jak wyjdzie pozytywny,to jedz do gina,albo zadzwon,pewnie tez przepisze Ci cos na podtrzymanie ciazy,na wszelki wypadek.Nie martw sie,i nie badaj szyjki,nic tam nie ruszaj,nie sprawdzaj czy dalej leci.Moze zadrasnelas sie,.albo cos??Ja ostatnio tak mialam,jak badalam szyjke,albo czasami po stosunku na papierze mam troche krwi.

mou ale twoja temp nie wskazuje na @, ja w pierwszej ciazy w dniu spodziewanej @ mialam plamienia, wiec nic straconego

Mou teraz juz nic nie zrobisz niestety. Ale niepokojem możesz nabroić. Wiem,że łatwo mi mówić, ale weź poczytaj książkę, przytul się do Natalki i poczekaj do jutra. To o czym piszą dziewczyny jest przecież prawdopodobne. Ale nie myśl już o tym.

Mou poczekaj do jutra na spokojnie, to, ze masz śluz podbarwiony krwią jeszcze o niczym nie świadczy... może tak być w tewrminie @ bierzesz luteine? to jej nie przerywaj... jak @ ma sie rozkręcić to się rozkręci i z lutką... ja robiłam mega tanimi testami i też bladziochy wychodziły a Ty nie masz cienia tylko kreske... biwerz lutke i czekaj...

hej dziewczyny
ja po całym dniu biegania po urzędach

mou w dupę dostaniesz... ja obstawiam że test jest ok, a masz po prostu jakieś plamienie... zobaczysz, za kilka lat będziesz opowiadać dziecku jaką walentynkę super od niego dostałaś :-)
poczekaj do jutra i na spokojnie zrób teściora

póki co jest ok , mam szanse na donoszenie , wiec glowa do góry i leze plackiem, chociaz mam nadzieje , ze niedlugo wyjde do domu

pewnie że w domu lepiej się lezy niż w szpitalu :-D
trzymam kciuki

pajkaa gratki usg :-D

kinga imho pozytywny teścior

Dziękuję Wam za pocieszenie :) ale ns pewno jutro się rozkręci.

Pajkaa - ten bladzioch wyszedł na jednym z najdroższych testòw. Na tych tanich nie ma nic.

Dobrej nocy dziewczyny. Idę spać. Do doopy Walentynki. Zresztą dobrze że nic nie wyszło. Nawet kwiatka dziś nie dostałam. Pa.

reklama
Do góry