reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA INNYM CLEAR BLUE JEST JASNA BLADA !!!!! PRAWIE CIEŃ, ALE TEN CIEŃ MA KOLOR!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
:szok:

kASIIK - TEN BÓL PIERSI NIE DAWAŁ MI SPOKOJU I SIĘGNĘŁAM PO COŚ INNEGO CO TRZYMAŁAM NA INNE OKAZJE - CZYLI NA POTWIERDZENIE CIENIA NA TANIM TEŚCIE I ZROBIŁAM CLEAR BLUE PLUS. i JEST KRESECZKA. PODNIECAM SIĘ NIEZDROWO, ALE DWA MIESIĄCE TEMU ROBIŁAM TEN TEST W DZIEŃ SPODZIEWANEJ I PRZEZ CAŁY DZIEŃ NIE BYŁO NAWET CIENIA!!!

mou moje gratulacje , czekam na potwierdzenie jutro :-D
:-D:-D:-D:-D nareszcie sie doczekałas

reklama
MOU CO JA CZYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW!!!!!!!
Ale sie ciesze!!! Ciesze sie razem z Toba i czekam Cierpliwie na jutrzejsze poranne potwierdzenie!!!!

Wyobrazam soebie Twoja radosc i znieceierpliwienie do jutra!!!

Aleur,a co to sie u Ciebie wydarzylo?Co sie dzieje z brzuszkiem,bo niedoszperalam do konca. Mam nadzioeje,ze jest ok wszystko i dzidzius rosnie sobie!! Daj znac co tam!!!

póki co jest ok , mam szanse na donoszenie , wiec glowa do góry i leze plackiem, chociaz mam nadzieje , ze niedlugo wyjde do domu

Ale co sie dzieje,ze musisz lezec? krwawisz? czy cos innego? To lez jak najwiecej!! Obys nie musiala cala ciaze,ale z drugiej strony jak mus to mus! Czego sie nie robi dla wymarzonego dziecka!!

Alebur, Ania :) ja w tym momencie biorę ten test jako wadliwy. Jutrzejszy jak wyjdzie znaczy że mogę się cieszyć, zrobiłam już 4 te tanie dzisiaj i na ani jednym nie ma nic. Kupiłam dwa testy first response Early results pregnancy tests, ponoć najlepsze tu w UK. Zatestuję rano a jeszcze dzisiaj szaleję i piję wino do romantycznej kolacji w walentynki :-) co by nie popadać jeszcze w paranoję. No ale @ dalej jak nie było tak nie ma, a tempka to 37.76 ! :-)
Ania - Alebur ma odklejanie łożyska, ale lekarz mówi że ciąże donosi :)
Alebur!!! Dbaj o siebie mamusiu!

Zobacz załącznik 437069Zobacz załącznik 437071
ledwo widać, ta pionowa kreseczka przekreślająca tę poziomą. Rozebrałam test żeby było lepiej widać, ale i tak zdjęcie nie ujmuje tego jak widać w rzeczywistości. Kreseczka jest bardzo blada ale jest i jest niebieska a nie szara jak miejsce po przeciwciałach hcg :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajejejejejejejejejejejejejeje
a nie mówiłam a nie mówiłam

ja tam widzę kreskę jejejejewjeje

dzidzia szt 1 :) serduszko pięknie bije, wg usg to 9 tydz i 5 dzień, za dwa tygodnie badania prenatalne, powiedzialam lekarce o tym śluzie takim ciagnacym się zbadała powiedziała, ze to śluz szyjkowy cokolwiek oznacza nie wiem czy dobrze, czy źle..., ale szyjka zamknięta. Dzidzia ma 27 mm :) dostałam antybiotyk na te bakterie w moczu a że jeszcze wymazu nie ma (5 dzień!) to kazala mi się niezwłocznie skontaktować jak bede je miała...bo to oznacza, ze są bakterie w posiewie...

Pajkaa - jeszcze spoko :-D ja już nie raz mówiłam że będę super szczęśliwa z cienia. Cień jest, to się cieszę :) ale dlaczego wszystkie inne paskowe są negatywne??? Chociaż coś malusieńkiego cieniowatego by wyskoczyło, a nie ma śladu, żadnego. Nawet pod lupą :-D Ja mam przeczucie że test był trefny. To znaczy, mam nadzieję że nie był i że to blada kreseczka (do tej pory jest na teście) ale okaże się jutro rano. Jak na first response nic nie będzie - znaczy że clear blue się mylił i dał fałszywą nadzieję :(
Kurczę, ale ja coraz bardziej skłaniam się że to była pomyłka. Niestety. Szyjka teraz jest miękkawa, jakby pół otwarta, robi mi psikusy na maxa. Byle do jutra :confused2:

A Tobie gratuluję serduszka i tych prawie 3 centymetrów szczęścia !!!! :-D:tak::-D:tak::-D

MOU myślę że jutro ujrzysz piękną druga krechę z rannego siurka:tak:he he . Kreseczką jaśniutka ale najważniejsze że jest:)powodzenia.

&&&&&&&& za Was wszystkie

reklama
Kaso - dzięki :) ale nie nastawiam się już. Jak już wspominałam - inne testy o większej czułości wychodzą 100% negatywnie. Dziwne że tylko jeden jedyny coś wykrył. Dla mnie to błąd na dzień dzisiejszy. Niepotrzebnie wszczynałam alarm. Jutro pewnie będzie mi głupio pisząc że nici z tego :-(

Hej babiszonki - gdzie Wy jesteście ??? Bzykolicie się w Walentynki he??? :-D to dzień tylko na uściski a nie na "większe sprawy" :-D:-p
korci mnie zrobić teściora jednego jeszcze dzisiaj i potrzebuję powstrzymywania ....

Ostatnia edycja:
Do góry