reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziewczyny i no i tragedia, chyba:-) Tempka spoko, lutka odstawiona, jest mi niedobrze jak cholera (dzisiaj pochylałam się nad kibelkiem w Realu), poza lekkim szczypaniem piersi zero objawów ani ciąży ani @, a tu testy negatywne, a zrobiłam już 4:-) Chyba że te z Allegro są jakieś badziewne, bo to te paskowe. Jutro jak @ nie przyjdzie to mam Quick Testa to nim spróbuję ale mam wrażenie że bedzie negatywnie. Porąbało mi się cosik, może przez tego Casta?? Albo casta + te zioła tak zrobiły?? Chociaż czytałam że nie powinno mieć to znaczenia.

A Wy jak zwykle o tym molestowaniu:-) Mojego nie ma już 2 tyg to ja bym go chętnie pomolestowała ale na odległość sie nie da, chyba że cybersex!!!

Co do ciąży to ja z Alutka zaszłam tak że nawet nie wiem kiedy, i nie miałam w ciąży żadnych problemów, dopiero przy porodzie wyszło że jest trochę pępowiną owinięta i cesarkę mi zrobili. Ale jakby poczekali to też by się urodziła (pełne rozwarcie miałam w pół godz. hehehe tak jej sie spieszyło) tylko że bali sie o niedotlenienie. Z kolejną też tak było że w cyklu zaszłam ale dzieciątku nie biło serduszko, nie wiadomo czemu:-(

PS. Jeśli ten cykl ma mi się wydłużyć to i tak jestem za bo wtedy większa szansa że mój mąż przyjedzie na owu. Z 10 dni by mogło mi się przesunąć, a najlepiej 9 miesięcy.
:-D A pod pachą to tak tylko czasami poglądowo sprawdzam czy też mi się podnosi!!!hehehe

Ostatnia edycja:
enya trudno coś powiedzieć - chociaż ja bym obstawiała za wcześnie robione testy... jeśli owu była w 20dc / 21 dc to twój cykl to pewnie z 35 dni, albo i więcej... ja bym sobie dała z 3-4 dni - jak w tm czasie @ nie będzie to wtedy teścior [haha powiedziała "miszczyni cierpliwości" ;-) ]... albo betka teraz

No wiec jestem,troszke nam zeszlo, bo wizyta,pozniej konkretniejsze zakupy spozywcze,pozniej po Nalke do tescio,tam sie zasiedzielismy i juz zasiadam i pisze!
No wiec jest dzidzis ,jest bijace serduszko!! I jest tylko 1 dzidzius!(bo u nas w rodzinie bardzo zcaesto zdarzaja sie blizniaki i to w bardzo bliskiej rodzinie po mojej i po Szymona stronie!)

Ciaza wysoka na 8tydz,wiec jest ok. Malenki jest malenki
smilie5.gif
bo ma 1,6cm,serduszko pieknie bije, wszystko inne w porzadku na ten czas oczywiscie. Zwazona( startuje od 58kg),cisnieniw w normie,wyniki badan tez.
NAstepna wizyta 8 marca ( w Dzien Kobiet),po drodze jeszcze jakies badanie mam porobic(chyba na zoltaczke i kile) i czekac znow na wizyte
smilie1.gif
Z niecierpliwoscia!!

No wiec jestem,troszke nam zeszlo, bo wizyta,pozniej konkretniejsze zakupy spozywcze,pozniej po Nalke do tescio,tam sie zasiedzielismy i juz zasiadam i pisze!
No wiec jest dzidzis ,jest bijace serduszko!! I jest tylko 1 dzidzius!(bo u nas w rodzinie bardzo zcaesto zdarzaja sie blizniaki i to w bardzo bliskiej rodzinie po mojej i po Szymona stronie!)

Ciaza wysoka na 8tydz,wiec jest ok. Malenki jest malenki
smilie5.gif
bo ma 1,6cm,serduszko pieknie bije, wszystko inne w porzadku na ten czas oczywiscie. Zwazona( startuje od 58kg),cisnieniw w normie,wyniki badan tez.
NAstepna wizyta 8 marca ( w Dzien Kobiet),po drodze jeszcze jakies badanie mam porobic(chyba na zoltaczke i kile) i czekac znow na wizyte
smilie1.gif
Z niecierpliwoscia!!

Super!!! Gratuluję!! To teraz nie masz wyjścia i dziel się tymi bioprądami ciążowymi!!!

Tak,teraz oficjalnie juz moge przeslac fluidki!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@**********************************************%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%#@@@@@@@@@@@@@@@$$$$$$$$$$$$$$$

reklama
Podjęłam męską decyzję!! Rano robię test - płytkowy- jak wyjdzie negatyw, jadę jutro po pracy na betę - 40 zeta piechotą nie chodzi no ale już mnie to wkur....a tym bardziej że w sobotę umówiłam się z koleżanką i pifka bym się napiła...Chyba że fasolka jest to na bezalkoholowego!!! Po podwyżkę w pracy dostałam i muszę trochę poświętować!!!:-) No to proszę kciukasy za jutro zaciśnięte. Jadę koło 13.30, na 14.30 już powinno być wiadomo!!!

Do góry