reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

no my tez raczej rzadziej niż częściej, my mamy raczej takie zrywy że jak wszyscy zdrowi, wyspani to wtedy nam fajnie wychodzi wychodzi.. a z tym niestety bywa różnie, zwłaszcza teraz od jesieni - albo któreś z nas pada, albo syn lub mąż chory, w tym miesiącu nam się udało tuż przed i tuż po pozytywnym owu... a tak to demonami nie jesteśmy...

reklama
faktycznie z tymi chorobami teraz to fatalnie :/ u nas też i ja i mąż przeziębieni ale mysle że do czasu staranek wydobrzejemy:) Synek też czasami przychoruje i wtedy ciężko jest rozumiem cie.
Dlaczego trzeba korzystać z dobrych chwil ! :tak:

Mam fajne info o tym jakiej płci będzie dziecko... chcecie? Można to sprawdzić za grosze już od 9 tyg ciąży :)No dobra - napiszę od razu hi hi... otóż: jest na rynku taki test intelligender do którego wlewa się poranny mocz i po 10 min jak mocz będzie zielony to chłopiec a jak pomarańczowy to dziewczynka :) no ale ten test jest dość drogi, a wystarczy sobie kupić paski do pomiaru PH ... i jak będzie pasek ph niebieski/zielony to chłopak a jak pomarańczowy/różowy to dziewczynka. Skuteczność 90% !!!

Teraz to tym bardziej he he. Ja uzależniona od testów będę miała jeszcze co testować jak już się uda :-) 80 pasków to będzie dopiero zabawa :-D no i najlepiej robić codziennie przez kilka dni i zobaczyć który kolor najczęściej się powtarza. Wiem że sok z żurawiny zmienia ph moczu ale nie wiem czy na kwaśne czy zasadowe?Dobra - mam :) żurawina zakwasza mocz. No i odczym kwaśny to dziewucha a zasadowy to chłopak :) Czy któraś zaciążona sprawdzi tą metodę?Ej no!!! Cholerka jasna !!! Szyjkę mam pół otwartą :(

Ostatnia edycja:
ty tak w trakcie pisania sprawdzasz szyjkę? lol
80 pasków to by ci starczyło na pół ciąży to na połówkowym by ci powiedzieli kto siedzi w brzuchu hehehe i sprawdzić statystykę byłoby można

Uuuuuuuu ale się uśmiałam :-D :-D :-D hahahahaha nie no, jak w siusialni byłam dużo wcześniej to sprawdzałam ale potem zapomniałam napisać :-D :-D :-D

reklama
Do góry