reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica,Fioletowa ja mam siorke ma 33 lata,mieszka zmoimji rodzicami, nie gotuje bo twierdzi ze ona sobie kanapke zje, naczyn nie myje (dobrze ze zmywarka jest) ale ona nawet do zmywarki talerza nie da, jak pilnuje mi malego to sie zawsze boje,ze jak worce do domu to bedzie jak po wybuchu albo co gorsza bedzie krew sie lała !!! Normlnie brak odpowiedzialnosci -w domu u mamy nic nie robi i narzeka ze mama po niej krzyczy i ze chce zeby placila 1/3 za czyns i cala reszte oplat - bo pracuje domu kupic nie chce bo jej dorbze wiec niech placi bo z domu sobie hotel robi a z mojej mamy pokojowke,gospodyni,kucharke,pralke i zmywarke . Ja zawsze susze glowe zeby mama jej powiedziala zeby sie wyprowadzila bo mama jest schorowana -ma pare poawaznych przypadlosci i stres i nerwy jej nie sluza .....ach wiecie strach sie bac i w ogole zero odpowiedzialnosci !!!

reklama
witam sie

Fioletowa a badaliscie kierunku grzyba??

mozecie mi wytłumaczyc moje tempki?

moja siostra ma 27 lat mieszka z mama, ale gotuje, pierze, sprząta składa się na czynsz - przeciwieństwo waszych rodzeństw:

Fioletowa - no my mieliśmy podobne przeżycia. M miał prawie marskość wątroby od wdychania subdstancji szkodliwych. Lekarze też dawali mu antybiotyki non stop. Żadne nie pomagały w najmniejszym stopniu. W końcu zaczął tracić włosy na głowie. Całe ciało było w ropiejących ranach.
W końcu zrezygnowaliśmy zupełnie z lekarzy. Wyleczyłam go ja - wyszperałam n necie setki informacji. Nie dosyć że odzyskał włosy, co się nie zdaża, to wątroba prawie wróciła do normy. Za tydzień robimy próby wątrobowe.
Wiesz czym go wyleczyłam??? (acha - miał jeszcze krwawe wymioty) ... ostropestem plamistym!!! Sylimarol !!! Tyle że w większej dawce, skondensowany. Po niecałych trzech miesiącach zniknęły mu zmiany skórne, włosy na głowie odrosły. Nie muszę dodawać że jak stracił włosy na głowie - to nie wychodził z domu? Nawet w czapce...

pajkaa grzyba jeszcze nie testowaliśmy, chyba... diagnoza póki co brzmi "zespół jelita drażliwego" to coś takiego jak "atopowe zapalenie skóry"
czyli nie wiadomo co to dajmy poważną nazwę :/
jemu wyniki z krwi i moczu wychodzą w normach, żadnych odchyleń... ale w sumie faktycznie po antybiotyku to mógł jakiegoś grzyba złapać...
zobaczymy co teraz wymyślą w medicoverze...

mou heh ty wiedźmo* :-)

[* wiesz że słowo wiedźma pochodzi od słowa "wiedzieć" i kiedyś oznaczało po prostu zanchorkę... a potem po rozwoju "nowoczesnej" medycyny spalili je po prostu, żeby faceci lekarze nie mieli konkurencji]

Ostatnia edycja:
ło bosze... ja tu się rozpisuję, a cała ferajna się zjawiła... hi hi
Pajkaa - z lutką to za chiny nie wiadomo (tak gdzieś wyczytałam) aczkolwiek wydaje mi się, że tempka po lutce powinna być wyższa...
Ale KAsiurek jest obecna, to niech się wypowie :)

Fioletowa - mój mnie czarownicą nazywa :) Jak go wyleczyłam, to teraz łyka wszystko co mu daję, i nawet nie pyta co to... hi hi
Czasami najmniej spodziewane substancje mogą działać cuda. I tu wtedy nie chodziło tylko o wątrobę mojemu M, dla niego ważniejsze było odzyskanie włosów (faceci...)

Pajka - woj wykres to czarna magia- a hormony masz w normie ? moze castangus by pomogl prolaktyne wyprowadzic na rozny poziom ? bo ja takie hocki klocki mialam przed braniem castangusa mialam ząbki,ząbeczki itd potem castangus mi ladnie wyregulowal wsyztsko. A to sa ziola i mozna brac - luteina az tak nie zakloca tempek chyba ze żle mierzysz albo termometr masz do duszy ?

Mou - ja jestem czytam was ale nie ogarniam i nie odpisuje a co z IiM ?

reklama
Do góry