reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Do dzis nie wiem co to ten monitor oddechu jest i do czego sluzy;)
A co do kwasnych i slodkich smakow to nie wierze w to za bardzo, mi jednak wszyscy mowili w tamtej ciazy, ze bedzie syn (bo podobno ladnie wygladalam), oprocz mnie samej, bo jeszcze trzymajac dziecko na rekach mialam nadzieje, ze to corka. Teraz juz nie wierze w corke bo jak poznalam teorie planowania placi to nie ma u nas opcji na corke. Szkoda :(
Ale dzis np bylismy w GAPie, przeceny -75% na wszystko, malenkie ubranka cudne ale niewiadomo jaki kolor kupowac...i dupa, bedziemy szopingowac po porodzie.

Przeczytalam wlasnie, ze mozna cala ciaze cwiczyc miesnie brzucha jesli robilo sie to przed ciaza!! W pierwszym trymestrze wszystkie miesnie:)))
No to robie 6weidera, musze sie boczkow pozbyt, bo majtki mi sie wbijaja w boki i brzuch sie wylewa zewszad:(

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena - ja byłam chodzącym promyczkiem. Cera rozświetlona. Włosy grube i lśniące. Spokój taki że można by było mi szpilki wbijać a ja nic bym nie miała przeciw temu :)
Ponoć wyglądałam bardzo ładnie, jakbym po jakichś salonach SPA była. Więc to się na pewno też nie sprawdza :)

... a co do ubranek to unisex. Berze, białe itp.

berze mi sie absolutnie nie podobaja. Biale mam jakies po Patryku z samego poczatku, tak samo jak czerwone, zielone, i inne oprocz rozowego bo tez nie znalismy plci. A w Gapie nie ma unisex. W H&M nakupuje bodziakow roznokolorowych, reszte na poczatek cos po Patryku wygrzebie a jak bedzie roz potrzebny to kuzynka ma tego multum, polowe my jej kupilismy:)

Dziewczyny ja tylko na sekundke, zeby Wam powiedziec, ze bylam dzisiaj na USG i widzialam...siusiaka i jajeczka...przynajmniej tak to wygladalo. Dzidzia rozkraczona skakala jak mala zabka i cos jej dyndalo miedzy nozkami:-) lekarz powiedzial, ze najprawdopodobniej bedzie syn. Bylo widac wszytko bardzo wyraznie, zupelnie inaczej niz przy Melisce...co za emocje:-)) Zmykam bo padam ze zmeczenia, a na dodatek maz cos sie dzisiaj obok mnie kreci...

Ostatnia edycja:
Ollena - tylko taki przykład. Równie dobrze mogą być żółcie, brązy. Ja nigdy nie ubierałam córki w róże. To że je ma to wina babci i tatusia :) JA wole ją ubierać w zielone kolorki i żółte i brązowe :)

Dziewczyny ja tylko na sekundke, zeby Wam powiedziec, ze bylam dzisiaj na USG i widzialam...siusiaka i jajeczka...przynajmniej tak to wygladalo. Dzidzia rozkraczona skakala jak mala zabka i cos jej dyndalo miedzy nozkami:-) lekarz powiedzial, ze najprawdopodobniej bedzie syn. Bylo widac wszytko bardzo wyraznie, zupelnie inaczej niz przy Melsce...co za emocje:-)) Zmykam bo padam ze zmeczenia, a na dodatek maz cos sie dzisiaj obok mnie kreci...

OJOJOJOJOJOJ To super !!! Pewnie mąż jest wniebowzięty, i już kupuje cegły na dom, i sadzonki drzewek ! Cudnie :) :-D

Dziewczyny ja tylko na sekundke, zeby Wam powiedziec, ze bylam dzisiaj na USG i widzialam...siusiaka i jajeczka...przynajmniej tak to wygladalo. Dzidzia rozkraczona skakala jak mala zabka i cos jej dyndalo miedzy nozkami:-) lekarz powiedzial, ze najprawdopodobniej bedzie syn. Bylo widac wszytko bardzo wyraznie, zupelnie inaczej niz przy Melisce...co za emocje:-)) Zmykam bo padam ze zmeczenia, a na dodatek maz cos sie dzisiaj obok mnie kreci...

super:) chłopaki sa cudni:)

mpoj smyk nauczył sie robić tuli tuli:) jaki kochany:)

O matko Iim!!!!!!!!!!!!!!!! Ale super!! Mowilam Ci, ze chlopca szybko widac, ale nie myslalam ze az tak szybko:-))) Gratulacje!
Obym tylko ja nie wypatrzyla nic takiego... ;-)

MOU ja tam nakupuje tyle rozu, ze z szafy bedzie wyplywal. Fioletu tez :-)))))))))))) haha pomarzyc dobra rzecz!

Ollena - oj tam oj tam :-) jak się uprzesz to i chłopca ubierzesz w lila róż :-D
I proszę mi tutaj nie płciować co wolisz bo ja chcę cokolwiek byle by było :-)

reklama
Do góry