Mamma - nie tyle wyspecjalizowana, co po owu szyjka powinna być twarda nisko i zamknięta. A u mnie jest średnio nisko (w sumie niżej niż wyżej ) no i jest napuchnięta. Czyli zachowuje się dokładnie tak jak powinna przed @. A do @ jeszcze minimum 9 do 11 dni. Dlatego nie wiem co się dzieje, czy znów cykl coś mi się nie pierniczy
reklama
R
RiSiA
Gość
MOU ale dlacyego ma sie otwierac u mnie szyjka? bo nie rozumiem?? ja juz na bank mam okres nie podny
no a tempka jest zaburzona bo mierzona godzine po czasie..
no a tempka jest zaburzona bo mierzona godzine po czasie..
my_sweety
Fanka BB :)
Czołgiem Kobitki :-)
Sweety dlaczego musisz robić tyle badań ? Chodzisz prywatnie do gina czy z NFZ ?
Mou ty normalnie jesteś wyspecjalizowana w badaniach własnego ciała Podziwiam
JaM - chodzę prywatnie, ale za badania w labo płacić nie będę. To jest dużo, ale dość standardowe - morfologia, mocz, cukier, przeciwciała na tokso, igm, igg, usr.
R
RiSiA
Gość
Pajkaa - żeby się nie otworzyła na @ - o to mi chodzi. Niech sobie będzie zamknięta na 4 spusty
Mou ja sobie nadzei nie robie... bedzie co bedzie, ale nie wiem czy nie mam torbieli:/ bo strasznie boli mnie lewy jajnik :/
nawet podczas sexu bolao:/
my_sweety
Sweety - ja bym chętnie brała te mdłości hurtowo od Ciebie
Aldo - też trochę oddaj
To sobie weź :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
R
RiSiA
Gość
ide na zakupy bede pozniej
JaMamma
ciekawe czy dostanę @ czy tez nie ale mam zagwozdkę po owulacji miałam okropne bóle podbrzusza i jajników, od przedwczoraj ustały. Ale piersi bolą jak cholera nawet jak chodzę Oczywiście nie nakręcam się, pewnie franca przyjdzie Mam zmienny nastrój, raz euforia a za chwilę dołek - to zazwyczaj u mnie symptom nadchodzącej francy No! ale wszystko jest możliwe I tego się póki co trzymam
Sweety - a biere !!!
Pajkaa - ja też sobie tym bardziej nadziei nie robię. Ty serduszkujasz że szok, to masz na pewno większe szanse ode mnie. Nie nastawiam ani Ciebie ani siebie, ale pogadać se można
Ollene też cycuchy bolały przy chodzeniu ... ;-)
Pajkaa - ja też sobie tym bardziej nadziei nie robię. Ty serduszkujasz że szok, to masz na pewno większe szanse ode mnie. Nie nastawiam ani Ciebie ani siebie, ale pogadać se można
ciekawe czy dostanę @ czy tez nie ale mam zagwozdkę po owulacji miałam okropne bóle podbrzusza i jajników, od przedwczoraj ustały. Ale piersi bolą jak cholera nawet jak chodzę Oczywiście nie nakręcam się, pewnie franca przyjdzie Mam zmienny nastrój, raz euforia a za chwilę dołek - to zazwyczaj u mnie symptom nadchodzącej francy No! ale wszystko jest możliwe I tego się póki co trzymam
Ollene też cycuchy bolały przy chodzeniu ... ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
JaMamma
MOU prześledziłam posty Olleny i dostrzegam pewne podobieństwo
Ale emocjonalnie odrzucam myśli, że nóż widelec się udało. Mi nigdy nic ot tak sobie dobrego się nie przydarza, nie ten typ Musze na wszystko srogo zapracować żeby później spijać nektar Aczkolwiek w tym miesiącu inaczej samopoczucie przebiega, zawroty głowy w tym dwa poważne upadłam w domu, na spacerze w lesie z psami musiałam przysiąść bo myślałam że padnę, muszę mieć przy sobie "przekąskę" bo czasami czuję że zemdleję jak czegoś nie zjem. Pisałam już o okropnej senności i to trzymało mnie dosyć długo, ja wręcz byłam nieprzytomna, każdego popołudnia musiałam się zdrzemnąć. A od przedwczoraj ustało, czuję się super jakbym otrzymała dodatkową moc Dziś chce mi się strasznie sprzątać. Ale sądząc po bólach piersi, obrzmieniu, swędzeniu to objaw jak nic @ Ja nawet na brzuchu nie mogę spać z tego dyskomfortu Ale brak w ogóle śluzu a to świadczy o nadchodzącej @ I jak widzicie same sprzeczności. Szkoda, że nie umiem "zbadać" szyjki macicy może miałabym jakąkolwiek jasność Do @ siedem dni ...
Ale emocjonalnie odrzucam myśli, że nóż widelec się udało. Mi nigdy nic ot tak sobie dobrego się nie przydarza, nie ten typ Musze na wszystko srogo zapracować żeby później spijać nektar Aczkolwiek w tym miesiącu inaczej samopoczucie przebiega, zawroty głowy w tym dwa poważne upadłam w domu, na spacerze w lesie z psami musiałam przysiąść bo myślałam że padnę, muszę mieć przy sobie "przekąskę" bo czasami czuję że zemdleję jak czegoś nie zjem. Pisałam już o okropnej senności i to trzymało mnie dosyć długo, ja wręcz byłam nieprzytomna, każdego popołudnia musiałam się zdrzemnąć. A od przedwczoraj ustało, czuję się super jakbym otrzymała dodatkową moc Dziś chce mi się strasznie sprzątać. Ale sądząc po bólach piersi, obrzmieniu, swędzeniu to objaw jak nic @ Ja nawet na brzuchu nie mogę spać z tego dyskomfortu Ale brak w ogóle śluzu a to świadczy o nadchodzącej @ I jak widzicie same sprzeczności. Szkoda, że nie umiem "zbadać" szyjki macicy może miałabym jakąkolwiek jasność Do @ siedem dni ...