reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
U mnie nic się nie zmieniło , póki co ból taki jak na @ wciąż odczuwam. Ale @ nie ma, mam jeszcze 3 dni do terminu.

Ullana koniecznie dużo odpoczywaj, życzę zdrówka i trzymam kciuki

Rysica - życzę , żeby wszystkie marzenia się urzeczywistniły

;-)

Ullana - leż kochana leż! i się nie ruszaj. Fajnie że możesz poleżeć w domciu, niech się groszki mocno trzymają! I rozkaz od nas - wszystkich tutaj!!! Żeby każdy z rodziny skakał wokół Ciebie i nawet w domu Ci kaczkę podawał ! :tak: Dobrze że Cię zszyli, będzie mocniej trzymać przynajmniej. Przypomniałam sobie że żona mojego chrzestnego ( niewiele starsza ode mnie ) była zszywana, ale dotrwała do końca dzięki temu. Trzymaj się ciepło, zaglądaj do nas tylko wtedy gdy będziesz miała dość siły. ŚCISKAM MOCNO :tak:

Rysica sto lat sto lat:)))))) spełnienia marzeń:)))))
Ullana leż i odpoczywaj żeby maleństwa zdrowo rosły:-) buziaki;-)
my sweety zawsze biorę sobie przepis z neta taki który pierwszy mi wyskoczy:-D

a teraz co do mojego wykresu ja obstawiam że ten termometr jest do doopy, bo pamiętam jak starałam się o Hanię to mierzyłam dokładnie tym samym i też wszyscy rozkładali ręce nad moim wykresem, zapadł wyrok że cykl bezowulacyjny. Ten brak owulacji ma teraz 2 lata:-D

Hej Laseczki :-)
zimno i szaro u nas ;/
a ja dziwnie się czuję, czekam jeszcze 4 dni i robię testa :D Ale ciągnie mnie w dole brzucha, pobolewają jajniki i jakieś bulgoty w brzuchu ;P tempka 36,7 - a to u mnie skok że hej zwazywszy że przeważnie moja tempka nie przekracza 35 st Mam nadzieję, że to objaw tego na co czeeekam

Ullana - ja również życzę zdrówka! Trzymam kciuki za Was!

Dzięki kochane!!!!
Ale dziś jest chyba jeden z najgorszych dni urodzin jakie miałam, wyć mi się chce!!!!!!!!!
Z samego rana ta tempka, potem w drodze do Warszawy się z mężem pokłóciłam (wyobraźcie sobie, że nie dość, że zarabiam o prawie 1000 zł więcej niż on, a kasę mamy wspólną, to on chce MOJE pieniądze, które od mamy na urodziny dostałam wydać na naprawę samochodu, a sam sobie wymyślił, że się na aikido zapisze !!!!!!!!!!! I jeszcze mi wypomina, że sobie akwarium założyłam, gdzie wszystko od taty dostałam prawie!!! I jeszcze mi powiedział, że życzeń mi nie złoży bo nie zasłużyłam!!! WYĆ MI SIĘ CHCE, RYCZEĆ, KRZYCZEĆ i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::angry::sad::growl::crazy:

Rysica a widzisz ze mnie jaka gapa, tak się wsłu****e w swój organizm, że zapomniałam złożyć Ci życzenia! To składam: wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz niech się spełni, natychmiast! Czary mary ;D

Rysica - ale masz NAS :-D:-D:-D ... no cóż - trochę przykre w urodziny się pokłócić i to jeszcze w taki dzień że się "czegoś" spodziewało - miało się nadzieję... no nic tylko kapeć w dłonie i pac po glacy :-D
Ja wczoraj się ze swoim pokłóciłam - ale tak mu powiedziałam do słuchu że z płaczem wrócił i przepraszał...
Musisz temu swojemu "głąbkowi" powiedzieć że wspólna kasa to wspólna kasa, a prezenty od rodziców nie wchodzą w skład ogólny. A jak ma jakieś ale to mu powiedz że wolisz w takim układzie oddać te pieniądze z powrotem mamie - hi hi :)
Nie złość się już - trzaśnij sobie porządnego drinka w urodziny i wejdź w nowy cykl z nowymi możliwościami :):):)

Karolla - rtęciowe trzeba co jakieś 3 lata zmieniać (częściej jeśli często używasz) no a przy starankach często się używa - więc kup sobie nowy, albo ten co Ci dziewczyny polecały :)

reklama
Mou no to żeś mnie zagięła. Tego nie wiedziałam z tym termometrem. W takim razie dzięki za info:) Mierzę w takim układzie tym starym na razie a później kupię ten co polecałyście. Możecie podać jeszcze raz link? może wysyłają za granicę?

Do góry