reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ollena - nie muszę Ci mówić jak bardzo jestem pozytywnie zazdrosna ???
Cudowna wiadomość!!!!
Ciekawe kiedy ja przekażę podobną... chyba nigdy...
To dobranoc dziewczynki :) nie idę spać jeszcze ale może cosik pooglądamy...

reklama
MOU juz niedlugo:-) Teraz jakos wszystkie po kolei zaciazaja, musimy tu stworzyc wlasny watek ciezarowek :-) glowa do gory!!
A poza tym to Ty chyba nie wierzylas w ta moja ciaze tak samo jak ja. Ja do teraz nie wierze w sumie, bo ta kropka na usg nie przypominala dziecka...
A poza tym nie radze sobie ze soba, oj nie radze...dzis caly dzien z mm sie klocimy, krzyczymy, ja rycze, jestem jak bomba. Ale czy Wasi mezowie tez ida na zakupy do pobliskiego sklepu/ sklepow i zniakaja na 2h???? szlag mnie trafia, powiedzialam mu, ze teraz jestem udupiona a z dwojka bedzie jeszcze gorzej i on to wykorzystuje.. a on znowu swoje, ze przeciez zawsze moge sobie wyjsc i on mi nie broni a nawet wygania... mam dosc:(
Wyc mi sie chce znowu i najchetniej wrocilabym do domu i poczula sie bezpiecznie :(

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Jutro rano lecimy na Majorke, jakos specjalnie sie nie ciesze, glupia jestem, wiem, ale nic nie poradze, psychika mi szwankuje:(
Odezwe sie za tydzien, buziaki i obym same dobre wiadomosci tu przeczytala!

Dzieki dziewczynki za mile slowa:*:* i oczywiscie wysylam fluidki do wszystkich ktore czekaja na 2 kreski:)
Mou zobaczysz ze w koncu sie uda....ja juz tez myslalam ze nic z tego a tu zobacz jaka niespodzianka;p
Rysica co do ciebie to obstawiam ze dostaniesz ten wymarzony prezent urodzinowy;)
Ollena na pewno wakacje beda super i sie zaraz pogodzice..ja wiem jak to jest z facetami moj m mi osttanio zaczal gadac ze ja to nic nie robie a on na mnie pracuje!!! ale to chyba faceci tak maja ze nie rozumieja roli matki i no nie wiem albo my za duzo wymagamy od tych prymitywnych istot;p w kazdym razie jak mu pokazalm test to bardzo sie ucieszyl i na razie jest mega milusi;))

Hej Dziewczyny!

u mnie spadek tempki - @ się zbliża...

ja dzisiaj rzadko będę do Was zaglądać, bo będę sprzątała, zakupy robiła itd, a wieczorem będę sernik piekła. No niestety - jestem sama z przygotowaniami, bo mąż zaraz do pracy idzie i po północy wróci, jutro ma wolne a potem znów do pracy na 3 dni po 12h :/ przekichane :(
Trix - wątpię - tempka spadła na łeb na szyję, brzuch pobolewa @owo - pewnie dziś/jutro/pojutrze dostanę - tak jak myślałam, wiedziałam to, więc nie czuję się jakoś zawiedziona, choć mi smutno, że kolejny raz i nic nie wyszlo... I to jeszcze taki dłuuugi cykl stracowny, w następnym znów castagnusa będę łykać ;) Bo jenak miałam trochę wcześniej owulkę i równiejszą tempkę...

Rysica co nas nie zabije to nas wzmocni ... chociaz cięzko mi troszkę i dlatego odpoczywam troszeczkę od tego wątku... bo zaczynam szaleć a nie tak miało byc...

Pajka, ale ja tego nie przeżywam, czułam że tak będzie i cieszę się, że się nie zaczęłam nakręcać ;P
tempkę będę mierzyć dalej, żeby wiedzieć kiedy owu jest - teraz gdyby nie pokręcony cykl, też bym wcześniej skończyła mierzyć ;)
ok, lecę śniadanie robić ;)
dziś mało będę bo mam dużo roboty przed jutrzejszym dniem, a na dodatek jutro rano nic nie zrobię, bo będziemy z Szymkiem mieli wycieczkę parowozem!!! :D starą lokomotywą parową ze starymi wagonami :D Brat jest organizatorem i nam załatwi ;]

hej
ollena super wieści

a ja kurde na froncie :-( młody maruda jak licho, aż go dziś wsadziłam do samochodu i po 30 km zasnął, stary chory i mnie też coś bierze... normalnie fantastycznie :-(

mou bez czarnych wizji mi tu proszę... zobaczysz jeszcze troszkę i będą II :p

reklama
... a nie mówiłam że jak mnie nie ma to nic się nie dzieje na wątku :):):)
Puchy, że aż wiatr w zębach piszczy :-D
Rysica - póki nie ma @ nic nie wiadomo, a tempkę to w tym cyklu miałaś nieźle popierniczoną .... Najwyżej będziemy teraz razem startować... znowu - a to robi się nudne... :-D czekanie i czekanie, i nic. To już po pewnym czasie nawet nie przytłacza, tylko nudzi... takie głupie uczucie...
ALE DAMY RADĘ - KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ !!! PRZECIEŻ NIE JESTEŚMY BEZPŁODNE DO JASNEJ CIASNEJ !!! :-D
A ponieważ ja ciążowa nie jestem - dziś mamy krwistego steka na obiadek.... mniami... mmmmmmmm........ jutro kupię polędwicę wołową i zjem tatarka - A JAK !!! taką ochotę mam że szok !!! a dzisiejszy stek mnie jeszcze rosfurmani !

Zaczynam się o Ullanę martwić - KOBITO - ODEZWIJ SIĘ DO NAS, BO MOŻE NIE BYŁO CIĘ CZĘSTO, ALE ZAWSZE MIMO WSZYSTKO ZDAWAŁAŚ RELACJE - GDZIE JESTEŚ ????

Ostatnia edycja:
Do góry