reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziękuję :* :)
miałabym wspaniały prezent urodzinowy w poniedziałek :)
wpisałam tempkę z wczoraj, bo mnie wkurza, że cyferki nie ma hihhi jutro zmierzę to usunę tę i tylko linia będzie, ale dziś mnie puste coś wkurzało
zmieniłamteż granicę wyższych temperatur, bo chciałam, żeby mi od domniemanej owulacji liczyło, bo bardziej obrazowo to dla mnie wygląda, a i tak to wszystko to tylko umowne bo tempki miałam wtedy zaburzone ;P

Ostatnia edycja:
reklama
o wiele zdrowsze :)
chociaż i tak uważam, że o ten jeden dzień za długo mierzyłam......... tak, to mi ten skok tempki spokoju nie daje...

TRIX - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! :D
właśnie doczytałam :) bardzo się cieszę :)
a ja idę po Szymka - a tak mi się nie chce z domu wychodzić... zimno mi i do tego jeszcze wiatr wieje brrrrrrrr

Hejka - ja dopiero teraz :)
Trix - GRATULACJE WIĘC NA PEWNIAKA !!! :-D:tak::-):tak:

Rysica - Twoja kolej teraz!

... a gdzie się podziały: IM, Ullana, Aldo ???

ogarnęlam calą chalupę:) umyłam okna, zrobiłam 4 prania i padam na ryjek

Rysiu ja tu cąly dzień obserwuje, czy tempkę zmierzylaś pamętaj co ma być to będzie ja trzymam kciuki i zrób tesciowa:) żebyś prezent urodzinkowy miala:)

Mou piękne V masz :D

u mnie jakis dziwny skok tempki, ale nie sądzę, zeby to owu byla..

Pajkaa - no dziwna ta tempka u Ciebie... może jeszcze ten skok się pojawi konkretny? i będzie piękna owu ???
JA może też bym sugerowała się moim pięknym "V" i skokiem pięknym (co nie jest dziwne??? ) ale testy owu negatywne, śluzu nie ma, szyjka zamknięta na 4 spusty :) W zeszłym króciutkim cyklu przynajmniej był skok - ale do tego śluzu co niemiara, i szyjka otwarta że hej!!!

Ja juz po ginku.
Okazalo sie, ze ciaza wieksza jak prxewidywalam, wiec jest o tydzien starsza :) termin na 17 maja, dokladnie w moje urodziny. Tzn powiedzial, ze 16-17 ale ze zaznaczy mi 17 skoro mam takie swieto;) No i okazalo sie, ze idealnie wyczilam owulacje, dzieki temu tez ciaza jest starsza:) Mm przezywa, ze jak to moze byc 5 tydz zhakiem jak @ mialam niecale 4 tyg temu...haha, nie znam sie sama wiec nie wytlumacze mu.

Na usg widac bylo tylko mala plamke, mowil ze macica powiekszona, ale to normalne w drugiej ciazy i nic poza tym. Aa i jeszcze, ze moge plamic sluzem z krwia ale abosultnie sie tym nie przejmowac, bo macica jest tym wypelniona i moze chciec sie troche oczyscic, ale nie musi..

reklama
Kobitki, melduje sie na posterunku:-) Narazie tylko na sekundke, bo jutro moi rodzice wylatuja do Pl i chce ten czas spedzic z nimi. My w poniedzialek lecimy na wakacje:-) Nareszcie:-))))

TRIX cudowna wiadomosc, bardzo sie ciesze i gratuluje Ci kochana.
Rysica trzymam kciuki za poniedzialek.

Buziaki dla wszystkich***

Do góry