reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej Wam
No i trzęsienia ziemi nie było :/
Mąż wrócił z pracy totalnie wypompowany, a jeszcze dziś miał mega stresa, bo ktoś chciał go z roboty wygryźć... Ale na szczęście mu się nie udało, bo oskarżenia były wyssane z palca i mój mąż to bez problemu udowodnił - ale ile stresu się najadł, to już Wam nawet nie chcę pisać... No i ta atmosfera...
Także nie w głowie nam wczoraj był sex, tylko długo rozmawialiśmy...
Ja dalej chora, gardło boli, katar..........
grrrrrrrrrrrrrr

reklama
Mou wydaje mi się, ze do tematu starań podchodzisz bardzo emocjonalnie...twierdzisz, ze nakręcilam Ollenę , ważne, ze ona tak nie twierdzi... ja nie mam zamiaru się kłócić... bo ja podchodzę do tego z dystansem, Ty niestety jak widać nie... moglabym wiele postów Twoich napisać jak nakręcasz dziewczyny, ale po co?? ochłoń troszkę będziesz chciała to do nas wrocisz bo brakuje tutaj Ciebie...to tyle ode mnie...

Karolaa nikt się nie kłóci ;-)

Rysica no to dobrze, ze M udalo się uratować pracę:)

Karolla - nie mam pojęcia... a gdzie mierzysz?? bo jak pod językiem, to ważne aby codziennie w tym samym miejscu pod język go wkładać... trzeba też o tej samej godzinie mierzyć. Po minimum 3h snu, zanim wstaniesz z łóżka, zanim buzię otworzysz i się odezwiesz ;P

Pajka - no całe szczęście! Bo by było ciężko :/ właściwie nie wyobrażam sobie tego, jakby z dnia na dzień, po 13 latach pracy w jednym miejscu, stracił pracę... No ale domyślasz się, jak bardzo się zestrsował? co nie?

Rysica trzymaj się tam, wcale się nie dziwię, nie nie było wczoraj trzęsienia ziemi...może w weekend zrelaksujecie się. Życzę zdrowia. I tak zazdroszczę, że większość mężusiów tak ochoczo chce potomka albo drugiego czy trzeciego ... Mój to sceptyk jest, niby chce, ale nie chce oszaleć można. Obawia się zawsze, że nie damy rady, ze będzie ciężko, że może mieszkanie większe, że może bardziej rozkręcić firmę ... że to i tamto. Dlaczego większość ludzi chce wszystko większe, nie można cieszyć się tym co się ma ;( A tak z innej beczki, ja ilekroć mierzę temperaturę ciała to mam 33 - 34 stopnie tak mam od dłuższego czasu, nienormalne ; / termometr mam sprawny a ja temperatura trupa ;/ a wydawało mi się że mam stan podgorączkowy a termometr wskazał 33 st (wczoraj i dziś z rana)

ja jestem.....

ale mam tyle problemów z przedszkolem, że chyba mnie szlag trafi, jak tam nie pójdę i porządku nie zrobię...:-(

poza tym wczoraj po prostu spałam prawie cały dzień....tak byłam padnięta po szpitalu:szok:
i głowa mnie bolała i wszystko

byłam u tego swojego starego gina - zrobił mi USG....Groszki są wielkie -
1.02 cm( 2010g) i 0.98 cm ( 2500g) :szok: sreducha biją jak dzwony :tak:
a ja się czuję okropnie :sorry2: i przyjmuję tylko płyny, więc Mama mi mieli owoce i zupki :confused:
dostałam koktajl witaminowy w żyłę i jakieś tabsy na torsje takie dla ludzi po chemii, ale na zamówienie, więc dopiero dziś mi A. je odbierze z apteki
mam nadzieje, że podziałają

powoli Was nadrobię i się odezwę

Dziewczyny strasznie Was przepraszam, ze nie czytam co piszecie ostatnio, ale nie mam za duzo czasu i dostepu do kompa tutaj :( Mou wybacz, moj telefon padl i dalej nie skombinoalam nowego :/
Rysica dzieki, testuje za 4 dni, bo wczesniej za wczesnie ;-) @ nir ma dalej, dzisiaj juz ktorys tam 30-ktorys dc, zaraz se uzupelnie wykres, szkoda, ze tempki nie mierze, to ym wiedziala...
Tesknie za Wami xxxxxxxxxxxxxx

JaM - to nie dobrze, że masz taką temperaturę :( Może coś chce Cię zaatakować, jakieś choróbsko, i objawów jeszcze nie masz ale organizm masz osłabiony? a termometr jaki? Może faktycznie zepsuty?

Ullana - tam przy tej wadze to chyba gdzieś przecinki powinny być, bo chyba nie ważą po 2 kg ;P
a powiedz, z jakiego właściwie powodu trafiłaś do szpitala i co Ci w końcu zrobili?? i jak z szyjką, podniosła się?

Ostatnia edycja:
JaM - to nie dobrze, że masz taką temperaturę :( Może coś chce Cię zaatakować, jakieś choróbsko, i objawów jeszcze nie masz ale organizm masz osłabiony? a termometr jaki? Może faktycznie zepsuty?

Taki stan mam od dawna, robiłam ostatnio bardzo dużo badań też z innego powodu i powiedziałam prowadzącej o tej temperaturze - ale tylko pokiwała głową. Badania w zasadzie nic nie wykazały. Zapisana jestem jeszcze na rezonans w listopadzie. Odcinek lędźwiowo - krzyżowy. Czasem mam napadowe bóle kości i mięśni - tak bez przyczyny i nagle, ból nie do zniesienia. Badania niczego nie wykazały. Jedynie w tym odcinku lędźwiowo - krzyżowym "protruzja obustronna" - chyba dobrze piszę, nie chce mi się szukać opisu. Ja mam strasznego pecha do lekarzy i fryzjerów :D Kiedyś poszłam wyrwać zęba - miało być szybko i bezboleśnie a wylądowałam z pociętym podniebieniem i uszkodzonym zębem ledwo żywa na chirurgii :p Zawsze idę coś zrobić szybko a okazuje się jak zwykle :D :D A jeszcze mi się [przypomniało - kiedyś poszłam do neurologa po skierowanie na rehabilitację i trafiłam na panią doktor która najwyraziściej nienawidziła mężczyzn :D jaki ona dała mi wykład że mąż mnie zostawi, bo jestem chora, że wyląduję na wózku inwalidzkim i mąż wtedy odejdzie, że każdy facet to świnia i odchodzi do ładniejszej i zdrowszej :D :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry