Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
JaM - my nie mamy nic przeciwko linkom na inne fora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajka, to musisz do tej tempki dodać 0.15 ;P bo temperatura od 4 do 11 rośnie o 0,1 stopnia na godzinę, więc zmieniona za wcześnie czy za późno musi być skorygowana. Odjęta lub dodana o 0,05 stopnia na pół h u Ciebie było 1,5h przed czasem więc musisz dodać o,15 do pomiaru bo tyle by przyrosło do godziny 6 jakbyś o 6 się obudziła po przespanej nocy ;P
tak, te "trzy miesiące starań" brzmią idiotycznie w stosunku do tych kobiet, które starają się latami
Będzie dobrze. Musi być.
nie mozna tak mowic, kazde starania sa ciezkie ja bym chciala tak szybko
Pajka - to popraw ten wykres, bo mnie drażni ta Twoja za niska tempka ;P
Starania są całkiem przyjemne
Efekty mogą być ciężkie albo nie takie jaki nam się marzy aby były ...
Dam na pewno znać jak tam u nas będzie.
aaaaaaaaaaaaaa, ok, myślałam, że to przed poprawieniem ;Pale ja mialam tempke rano o tej 4:30 36,74 wiec dodałam teraz 0,15 wiec i tak jest spadek :_P nie kumam tego