reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ringo - bo tak ma na imię, jest z jednej strony bardzo rodzinny, bywał uparty, ale już od dawna wie, że mimo wszystko nie on rządzi :-) Ale jest bardzo terytorialny - jego podwórko i już. Oprócz nas, moich rodziców i teściów, nie akceptuje obcych - ale tylko jeśli próbują wejść na jego teren. Na spacerze jest grzeczny i macha ogonem do wszystkich :)
Był szkolony, jest posłuszny, uwielba zabawę.

I tyle o rozbójniku:-)

Pajka, to musisz do tej tempki dodać 0.15 ;P bo temperatura od 4 do 11 rośnie o 0,1 stopnia na godzinę, więc zmieniona za wcześnie czy za późno musi być skorygowana. Odjęta lub dodana o 0,05 stopnia na pół h :) u Ciebie było 1,5h przed czasem więc musisz dodać o,15 do pomiaru :) bo tyle by przyrosło do godziny 6 jakbyś o 6 się obudziła po przespanej nocy ;P

noo masz racje :)

tak, te "trzy miesiące starań" brzmią idiotycznie w stosunku do tych kobiet, które starają się latami
Będzie dobrze. Musi być.

nie mozna tak mowic, kazde starania sa ciezkie ja bym chciala tak szybko :)

JaMama piekne psiury!!!!!!!!!! O matko jak ja zazdraszczam! Ja bym chciala miec takiego olbrzyma ale narazie mieszkamy w mieszkaniu, jak sie wprowadzimy do anszego domku to na pewo beda ze 2 schroniskowe duze psiaki:-)
Wy mieszkacie w domu?
Rysica juz mowilam, ze pieknego masz kota:-)
To wspaniale jak dzieci moga wychowywac sie ze zwierzetami, widze jak Patryk zachowuje sie przy psie i kocie jak jestesmy w PL u rodzicow. To sa moje zwierzeta ale chcac nie chcac zostaly w PL...:(

Pajka - to popraw ten wykres, bo mnie drażni ta Twoja za niska tempka ;P

ale ja mialam tempke rano o tej 4:30 36,74 wiec dodałam teraz 0,15 wiec i tak jest spadek :_P nie kumam tego :p
Starania są całkiem przyjemne :D
Efekty mogą być ciężkie albo nie takie jaki nam się marzy aby były ...
Dam na pewno znać jak tam u nas będzie.

oj pewnie, ze sa przyjemne a jak :p czekam na pozytywne wiesci:)

reklama
Do góry