reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam po przerwie:p

My sweety piękna btka gratuluję i spokojnych 9 miesięcy:)
Katiaa wg mnie powinnaś zrobić inny test...bo ten jest jakiś rozmazany i nie musisz nic nie pić przed testem :) to dotyczy raczej owulacyjnych testów") bo beta jak bedzie to bedzie:)
Rysica piękne paznokcie:):) no i Ty nam się tutaj troszke ujawniłaś:) co do clo to tak jak Katia pisała jednak nie na wszystkie kobiety on dziala,,
Mou jak z ta lutką chcesz?? mam wysyłać?? gadałaś z Aldo?? czy jak:p

reklama
nie chcialam tego pisać, ale wg mnie on byl wadliwy... dlatego napisalam, zebyś powtórzyła test... zrób jeszcze jeden, aby sie upewnić jutro rano,,, albo poczekaj do wizyty, ale ginka i tak nic nie zobaczy:(

Test jak test zniechecilam sie do nich. Wiem ze ginka nic nie zobaczylaby nawet jesliby byla ciaza. Czekam do terminu @ nie bede robic bety teraz poczekam. Od tej chwili przestaje o tym myslec.

Dziękuję Dziewczyny :D:D:D to szalenie miłe, jak komuś się podoba co robię - npo nie powiem, napracowałam się przy tym - komuś zrobić jest łatwo, ale sobie - już znacznie trudniej ;P
Pajka - na moją mamę idealnie podziałało CLO - i oto jestem. Więc mam nadzieję, że jak będzie potrzeba to i na mnie podziała ;) a że się ujawniłam - ja jakiś czas temu wklejałam swoją fotkę ;)

Kasiurek - oczy tak tylko na odczepnego umalowane ;P super to są, jak z nich robię smookey eyes ;P

a ja się źle czuję, zimno mi i niedobrze, i brzuch mnie boli... leżę od 2h... śpiąca jestem... ale śpiąca to dlatego, że wczoraj późno spać poszłam... a tamto - chyba mi mąż jakiegoś wirusa sprzedał, bo on od 2 dni źle się czuje, często do łaienki lata i na wymioty go bierze - od razu mówię, żebyście się w tym broń boże fasolki nie dopatrywali...

na mnie tez super działalo clo robily się aż torbiele po pól tabletce...potem miałam przepisany pregnyl:) ale jak pojdziesz na monitoring i sie okaze, ze nie masz owulki to pewnie da Ci clo:)

ja sie zastanawiam... chyba zrobię tak, ze w następnym cyklu nie pojde na monitoring co by sie nie nakręcac... bede robila pomiar tempki a na usg pojde sobie w jakimś 21 dc, zeby sprawdzić czy owu w ogóle byla a co będę zdrowsza o mniejszą ilość nerwów:)

dziewczynki ja zmykam :) moze uda mi się wejśc później teraz z M idę oglądać filmik.
jak coś to dobranoc:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rysica mnie sie marza blizniaki :p co do tego cholernego testu zglupialam i nawet nie biore go pod uwage. po ponad pol godz zauwazylam ale pod swiatlo cien kreski. Taka Kaska jak ja to za bardzo w goracej wodzie kapana :p od razu albo sie zniechecam i sie doluje albo lapie sie nadziei i wmawiam sobie ze cos tam widac. Kopnijcie mnie bo wariuje :p
A jeszcze zaraz ide ogladac ciaza z zaskoczenia. Beda schizy :p Pomyslicie ze jakas wariatka do was tu wypisuje...

Do góry