reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Melduję się po poludniowo :-) Głupia jestem i dzisiaj się trochę pokrzątałam i teraz odpoczywam. Ale Piotrek dzielnie się spisal. Powynosił stare zabawki do piwnicy, nawet nie marudził:-)
A teraz kanapa..i już się dzisiaj nie ruszam...no może ewentulanie, żeby przenieść się do sypialni.
M na mnie nakrzyczał, że zamiast leżeć łażę...

Ostatnia edycja:
reklama
MOU dzis mam 13, jutro bedzie 14dc... sluz juz tylko bialy i metny, szyjka ciagle rozpulchniona. czyli owu byla juz na 100% jak dobrze licze w 9dc.

Ullana to gdzie Ty jestes? czego nie doczytalam? mialas zaprosic mame do siebie albo przeniesc sie do rodzicow? a gdzie Lila jest?

Nie ma testow owu w tesco...sa tylko ciazowe za 5eu.

Ollena - Ullana jest w szpitalu... (ale macie podobne nicki ;P)
ja właśnie wykąpałam Szymka i zasypia ;)
a jeszcze podmieniałam wodę rybkom :)
i mnie trochę nie było
bo jeszcze się z Szymkiem bawiłam - on już układankę 70 el. układa!!!! :D

Rysica- w sensie puzzle?
Ullana w szpitalu?? Cos sie stalo? cos sie zmienilo? bo pisala, ze pojdzie do szpitala po 20tyg jak bedzie trzeba...

Ja maseczke sobie wlasnie zapodalam, bo mam na twarzy syf na syfie... mm lazi i mowi, ze w ciazy to normalne hahaha... a dzis w Tesco mi mowil, zebym nie szukala testow owu tylko ciazowy kupila..

Wrocilam troche wczesniej do watku i Ullany notki nie znalazlam, ale za to MOU ze sobie grzebala chusteczka itd!!! MoU ja bym Ci tylek przetrzepala! ;-)
A co do USG 2 razy w trakcie calej ciazy to tu, w ie tez robia rzadko, badanie krwi chyba tylko raz mialam, ale nad tym nie ubolewam. Teraz planuje chodzic prywatnie dodatkowo do Polaka ze 2 razy chociaz no i w PL na pewno pojde do swojej dr w trakcie ciazy. Z Patrykiem w ciazy tez bylam jakos w 20tyg u mojego sw pamieci wspanialego gina, uspokoil mnie bardzo wtedy. Nie wyobrazam sobie nie odwiedzic jakiegos dobrego polskiego lekarza w ciazy..

Ostatnia edycja:
Rysica- w sensie puzzle?

Ja maseczke sobie wlasnie zapodalam, bo mam na twarzy syf na syfie... mm lazi i mowi, ze w ciazy to normalne hahaha... a dzis w Tesco mi mowil, zebym nie szukala testow owu tylko ciazowy kupila..

Hihi, coś w tym jest..u mnie był to chyba pierwszy objaw...mnóstwo maleńkich wyprysków na czole, myślalam, że to od slońca...

Ollena - ja za Ullaną nie nadążam... Ale to ciągle chyba o tą szyjkę chodzi i chyba skurczy dostała jakiś...

a co do Szymka - to tak, chodzi o puzzle :)

a ja się musiałam zdrzemnąć w ciągi dnia. Kurcze, gdyby nie ta niska tempka, to bym była pewna, że owu była, bo zawsze po owu jestem jak śnięta ryba...
a śluzu jak na lekarstwo...

hej olaski, ja tylko tak szybko! @ nie ma, ale boli mnie podbrzusze. w 28dc mialam plamienie, a teraz nic! dzis juz 31dc. czekam na @, a moze sie udalo... tempki nie mierzylam, jak jutro nic, to lece po testa :-)

ps. polska super, dpczytam Was jutro xxx

reklama
Rysica - nie obraź się kochana - ale opowiedz jeszcze swoją historię - dlaczego takie cykle nieregularne, że owu dopiero druga może być w porządku itp... co z Twoimi wynikami, wynikami męża??? Mogłabym się cofnąć jakiś czas wstecz, ale to długo.... ;-)
U mnie @ dalej i plamień brak.... jutro z rana do lekarza dzwonię...

Do góry